Vierailija

.

Kommentit (13)

Päivähoitoa oli Suomessakin jo ennen israelin kommunisteja 1800-luvulla tehtaantyöläisten lapsille, tarkoitus oli mm. taata että työläislapsetkin saa kristillistä kasvatusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ainahan lapsia on muuallakin kuin kotoan hoidettu eikä kommunismi ole Israelissa keksitty asia. Mutta kylläkin juutalaisten kehittämä idealismi kylläkin.

4.

Yksi sen muoto liittyy kommunismiin, toinen fasismiin ja suurin osa ihan normaaliin työssäkäyntiin. Se, että myös natsit ovat laittaneet lapsensa päivähoitoon ei tarkoita, että päivähoito olisi natsismia.

jo sata vuotta ennen DDR:ää ja vähän oudolta vaikuttaa kommentoida exänsä uuden sanomisia että näköjään kaikki mun opit ei ole menneet exän kautta perille. Ihan kuin hän olisi ainoa lähde josta TTA tai vaimonsa voivat omaksua ajatuksia. Olisi riittänyt sanoa, että itse ajattelen tästä ja tästä ja tästä kohdasta eri tavalla.

kibbuzeilla pidetään vieläkin lapsia yöhoidossa eli siis koko viikko yheenmenoon, vain viikonlopuksi kotoutetaan vaikka vanhemmat saattavat asua muutaman metrin päässä. Ihan pienet lapset kyseessä, vanhemmat käyvät katsomassa joka päivä jos töitlään ehtivät, mutta lapset nukkuvat yöt ikäistensä kanssa. Opetetaan sosiaalisiksi sillätavalla.

Minua ainakin säälitti..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat