Selittäkää miksi on oikein, että säästötilille maksetusta korosta maksetaan veroa?

Vierailija

Moisen oikeutus ei mene mun kaaliin.

Kommentit (8)

Vierailija

Jos olisi riittävästi pääomaa, niin eläisin sijoituksilla. Olisiko oikein että silloin en maksaisi tulostani veroa, mutta kuitenkin työssä käyvä maksaisi palkastaan veroa?

Vierailija

joka makaa vaan sun tilillä. Hyvä vaan että edes rippunen siitä saadaan liikkeelle ja pitämään rattaat pyörimässä. Jos käyttäisit sen rahan johonkin, maksaisit hinnassa alvia tai palkkaamasi henkilö maksaisi puolestaan veroja - korkoa verottamalla kompensoidaan näiden tulojen menetystä. Kaikesta rahasta maksetaan monia veroja, tuo argumentti, että johan olen maksanut palkasta verot, on typerä. Saman tien voisit vaatia, että saat kahvikupposesi ilman alvia tai viinisi verottomasti Alkosta, kun kerran "olet jo yhdet verot maksanut".Ja niin, miksi niitä veroja maksetaanakaan... kai lähinnä siksi, että kansanedustajat voi pröysttäillä, mutta en nyt ehdi miettiä tarkemmin, kun pitää mennä bussilla viemään lapsi neuvolaan ja sitten takaisin tarhaan.

Vierailija

Tää yhteiskuntahan perustuu siihen, että ahkerat, yritteliääät ja sit' myötä hyvätuloiset elättävät muun joukon. Eihän tämä Suomen systeemi kannusta yrittämään mitään.Kyllä minäkin maksan ansiotuloistani veroja, ja paljon maksankin, mutta mädän systeemin vuoksi osaan myös kiertää niitä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat