Vierailija

.

Kommentit (13)

Lainaus:

Sisulla veti 25-50m putkeen. Tekniikka ei ollut paras mahdollinen, mutta hyvin pysyi pinnalla. Ekan luokan alussa 6v:na uikin sitten jo 200m kun uimakoulussa paranteli tekniikkaansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja miten tottunut on veteen. Meidän kohta 6 vuotta täyttävä on käynyt koko ikänsä viikoittain uimassa, koska me pidämme tärkeänä, että lapsi tottuu veteen. Hän oppi itsekseen uimaan reilu 5-vuotiaana. Laitoimme hänet jatkouimakouluun, jotta hän oppisi hyvän tekniikan ja nyt takana on puoli vuotta uimakoulua. Poika ui tosi hyvin ja varmasti, nyt opettelevat just kroolaamista. Eli kaipa tuo uimaanoppiminen on siitä kiinni, miten paljon lapsen kanssa käydään uimassa, milloin mennään uimakouluun ja miten innostunut lapsi on.

Siksi käydään joka viikko uimahallissa että taito karttuisi.

meillä oppi uimaan ihan itsekseen kun kesällä sai uida/ leikki uimalammessa päivittäin.

Me käymme kerran kaksi viikossa uimassa ja meillä molemmat oppineet uimaan "aikaisin".

Tyttö oli 4v ja poika kuukautta vajaa 4v.

Katsoimme uimiseksi kun jaksoivat uida 25m yhdellä pysähdyksellä.

Hänellä on dysfasia ja motorisia ongelmia, siitä tämä hidas oppiminen. Kaikkien taitojen oppiminen on kestänyt pitkään, mutta on onneksi opittu sitkeän harjoittelun kautta. Onneksi poika on sinnikäs eikä anna periksi vaan trenaa ja treenaa. Uimahallissa olemme käyneet pari kertaa kuussa uimakoulun lisäksi. Sukeltamisen ja kellumisen on oppinut jo sentään, ehkä se siitä lähtee pikkuhiljaa...Olkaa onnellisia, te joiden lapset oppivat kivutta uusia taitoja. Se ei aina ole niin itsestäänselvää.

Sisulla veti 25-50m putkeen. Tekniikka ei ollut paras mahdollinen, mutta hyvin pysyi pinnalla. Ekan luokan alussa 6v:na uikin sitten jo 200m kun uimakoulussa paranteli tekniikkaansa.

Oltiin silloin viikko etelässä ja eskarilainen pulikoi tunteja joka päivä. Oppimisen halu oli niin vahva, että kovan yrittämisen jälkeen vihdoin ymmärsi, miten uidaan. Nyt laitoimme hänet vielä uimakouluun, jotta taidot eivät unohtuisi ja siitä tuntuu olleen hyötyä uimatekniikankin suhteen.Silti rehellisyyden nimissä en voi sanoa, että pystyisikö vielä uimaan kymmentäkään metriä, ainakaan ei kahtakymmentä.

Tarkoitan esim. 20m lepäämättä, tai edes 10m.

Meidän esikoistyttö osasi eskariin mennessään uida noin 10 metriä, mutta poika, joka on eskarissa parhaillaan ei vielä osaa uida.

viikon päästä alotan tuon esikoisen kanssa uinti harrastuksen, ja menemme uimahalliin! eiköhän se siitä sitten pikkuhiljaa opi.. ainakin täällä meilläpäin kaikki tokaluokkalaiset käytetään uimakoulussa, et silloin sit viimeistään oppii.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat