Millaiseen säähän talvikumpparit on tarkoitettu?

Vierailija

siis ne karvavuorelliset?Meidän lapsen jalassa tänään: tavalliset sukat, villasukat ja talvikumpparit. Helsingissä asutaan ja ulkona asteita 0-+1. Maassa lunta.Puinko liikaa vai liian vähän?

Kommentit (3)

Vierailija

Eli jos "talvella" totaalisen märkä keli, niin talvikumpparit jalkaan. Nollakelille en niitä laita, mikäli ulkona nyt ei ole loskaa puoleen sääreen. Silloin goretex-talvikengät käyvät hyvin.Mutta siis ympäri vuoden niitä tarvittaessa meillä käytetään. Kesälläkin, mutta tuolloin ilman villasukkia. Suomen kesä saattaa olla heinäkuussa 10 astetta lämmintä, joten koskaan ei ole lapset kumisaappaissaan hikoilleet. Ylipäätään jos kesällä on totaalinen sadesää, niin lämpötilakin on yleensä max 15 astetta. Ei niissä lämminvuorikumppareissa kuuma tule ilman villasukkia.Puit lapselle tänään varmasti ihan sopivasti!

Vierailija

vaikka Helsingissä mekin ja näyttää olevan suojalunta maassa.Me käytämme talvikumppareita silloin, kun maassa on hyvin vetistä loskaa tai pihalla on paljon lätäköitä yms., johon lapsi menee mielellään. Tällaisella säällä lapsen gore-texit pitää riittävän hyvin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat