Seuraa 

Kiinnostaisi kevään lastentarvikekirpputorit, kun niiltä tekee aina parhaat löydöt, mutta olisiko jollain jo tiedossa koska niitä järjestetään? Esimerkiksi Klaukkalan lastentarvikekirppis ja Nurmijärven Ahjolan kirppis kiinnostaisivat, mutta onko kevään päivämäärä jo tiedossa? MLL-kirppikset ym. toki myös.

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pe 30.1. klo 9-12.30 on kirppis Etupellon leikkipuistossa (Itä-Pakila). En tiedä, tuleeko montaa myyjää, mutta jos ei tee kirppislöytöjä, niin voi ainakain nauttia buffetin antimista ja kivasta puistosta.

Nämä löytyivät paikallisyhdistysten sivuilta kun kaivelin.

OULUNKYLÄ

Yhdistyksemme järjestää kirpputorin lauantaina 21.3 klo 9.30-12.00 Oulunkylän nuorisotalolla.KIVIKKO

Järjestämme lastentarvike kirpputorin 29.3. Nallin koululla (Nallitie 3) klo 10-13.KORSO

Kevään lastentarvikekirppis Järjestetään su 19.4. klo 10-13 Korsotalolla

(Korsontie 14).SIPOO

Kevään perinteinen ja odotettu lastentarvikekirpputori järjestetään tänä keväänä Nikkilän vanhalla kunnantalolla su 26.4. klo 10-13.HYRYLÄ

26.4.10-14 Lastenvaate- ja lasten tarvikkeiden kirpputori Riihikallion koululla, Pellavamäentie 7.MUNKKINIEMI

Munkkivuoren nuorisotalolla (Raumantie 5). kirpputori pidetään la 9.5. klo 10-12

Matinkylä-Olarin kirppis on sunnuntaina 8.3 klo 11-13 Matinlahden koululla. Paikalle saa kuskata maksimissaan 3 IKEA:n kassillista vaatetta...multa löytyisi helposti varmaan 3-kertainen määrä.

5 B:n luokkatoimikunta järjestää Suuren lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputorin Iivisniemen koululla (Arttelikuja 4) sunnuntaina 19.4 klo 11-14.Tervetuloa "myymään" ja tekemään löytöjä! Kysy vapaita "paikkoja" aurinkoinen@kolumbus.fi tai puhelimitse 041-5437865. Myyjien ei tarvitse itse olla paikalla, sillä luokkatoimikunta huolehtii myynnistä :)

Tietääkö joku, että onko huomiset leppävaaran ja pihlajiston kirppikset sellaisia, että myyjä myy omiaan vai sellaisia että yhdistys myy? Onko myyjiä paljon?Tykkään itse enemmän ensinmainituista ja voisi mennä jompaankumpaan ehkä käymään..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat