Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

2v lapsella on ilmestynyt punaisia näppylöitä ja mietinkin, että voisiko olla vesirokkoa.Olen se, joka kirjoitti pari päivää sitten sukulaisen ikävästä vaivasta, kirpuista.

Minulle tuli kirpun puremia sunnuntaina, Maanantaina siivosin koko kämpän ja ihme kyllä luulen ainakin päässeeni eroon kirpuista nyt yhdellä siivouksella (yleensä vaatii useamman siivouksen). Minulle ei ole tullut siis enää yhtään puremaa, mutta tänä aamuna huomasin, että kuopuksella on hiskassa ja vartalossa punaisia rakkulan kokoisia näppylöitä. "vettä" näppylöissä ei vielä ole.Minä olen yliherkkä kirpuille ja minulle puremakohtaan tulee vesirakkula. Kuopuksella on ollut tavallisesti puremakohdassa pieni punainen piste. Miehellä ja muilla lapsilla ei mitään.Näin ei ole ikinä ennen ollut, että kirput olisivat jättäneet minua purematta. Eli siksi mieleen tuli, että jospa onkin vesirokkoa.

Kommentit (2)

ensin nousi lämpö (varsinaista kuumetta ei ollutkaan), seuraavana aamuna löytyi näppyjä.Mutta osahan sairastaa vesirokonkin kuumeettomana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat