Vierailija

Enpä olis uskonut, että näin paljon ottaa päähän ja jopa itkettää kun unelmamme yhdestä upeasta talosta kaatui näin ikävästi!Olemme kesästä saakka katsastaneet yhtä taloa ja pääsimme vihdoin kaikessa sovittelussa ja suunnittelussa siihen pisteeseen, että teimme tarjouksen myyjälle kuntokartoitusehdolla. Ja nyt koko homma kaatuu kun talosta löytyikin pahasti kosteutta ja saunan sekä välipohjan osista jopa ihan silkkaa hometta. Kustannusarvio korjauksista niin suuri, että myyjä veti liinat kiinni koska olisi joutunut antamaan niin paljon hinnan alennusta, että päätti korjauttaa nuo vauriot ensin ja myydä sitten (helvetisti kalliimmalla!) vasta tuon paikan.Mutta kyllä harmittaa niin vietävästi. Teimme kovasti töitä järjestääksemme elämän niin, että voisimme elää tuolla ihanassa paikassa ja käydä sieltä töissä. Onneksi emme tehneet mitään peruuttamatonta kuten myyneet omaa ensin tai vaihtaneet työpaikkaa... Mutta kuukausien valmistelutyö meni hukkaan.Ja se paikka -voi vietävä! ISO järvenrantatontti jossa upea puutarha, iso 300m2 talo... ja kaikki, siis niin kaikki kohdallaan juuri meidän viisihenkiselle perheelle. Elin jo unelmissani tuolla ja tein sisustussuunnitelmia ja ja ja..... Hitto, että aivan masentaa. Nyt taas kökitään tässä ahtaassa murjussa ja tuntuu, etten ikinä jaksa enää edes aloittaa uuden ihanuuden etsintää. Kun ei noin täydellistä voi löytää toista :o(!Onko muille käynyt näin?

Kommentit (9)

Ajattele niin, että ONNEKSI tuo kosteus- ja homevaurio löytyi nyt eikä sitten kun olisitte kaupat jo tehneet, muuttaneet ja asettuneet asumaan tuohon taloon. Periaatteessa olisi myyjän vastuulla kuitenkin, mutta mieti sitä vaivaa ja riitelyä, että saisitte korvauksen. Toisekseen enpä usko, että myyjä korjausten jälkeen pystyisi myymään tuota taloa helvetisti kalliimmalla. Kosteusvaurio, vaikka olisi miten ammattitaidolla korjattu, karkottaa ostajia tai ainakin pudottaa tarjouksia. Harvoin remonteista saa kaikkia rahoja takaisin jos myy pian remontin jälkeen. Siis myyjä tuskin pystyy siirtämään suoraan remonttikustannuksia myyntihintaan. Sitäpaitsi tuo kohde meni nyt sivu suun, mutta uusia tulee kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uskon, että harmittaa, mutta veikkaanpa, että kunhan ensiharmistus menee ohi, niin olette oikein onnekkaita ettette ko. taloa saaneet. Pahimpaan ahdistukseen kannattaa katsoa varmaan sitä hometalosarjaa telkkarista.Kyllä te sen ihanan unelmatalonne vielä löydätte.

Voihan olla, että pystytte ostamaan talon sitten kun se on korjattu? Ethän voi tietää, mikä tilanne talokaupoissa silloin kyseisellä seudulla on.. Ehkä myyjä ei kuitenkaan onnistu "helvetin paljon kalliimpaa" hintaa saamaan?

Lainaus:

täältä katsottuna olet hemmetin onnekas.
Joo, tottakai tuo on huojennus, että emme ostaneet taloa ja joutuneet siktten tappelemaan myyjän kanssa korvauksista. ja asumaan remontin keskellä tai pahimmassa tapauksessa joutuneet vuokralle jonnekin... HUOH!Näitä mäkin koetan vaan ajatella samalla kun ketuttaa niin vietävästi. Ollaan niin kauan etsitty SITÄ OIKEAA paikkaa meille ja tuossa se olisi ollut. Ehkä taloa enemmän harmittaa sen paikan menetys. Oma ranta, ulkorakennuksissa mahdollisuus hevosten pitoon, upea pihapiiri, ei naapureita heti vieressä... voi räkä!Tuntuu, ettei meille kyllä toista tällaista tai siis vastaavaa tarjolle tule :o(!ap

Lainaus:

täältä katsottuna olet hemmetin onnekas.
Joo, tottakai tuo on huojennus, että emme ostaneet taloa ja joutuneet siktten tappelemaan myyjän kanssa korvauksista. ja asumaan remontin keskellä tai pahimmassa tapauksessa joutuneet vuokralle jonnekin... HUOH!Näitä mäkin koetan vaan ajatella samalla kun ketuttaa niin vietävästi. Ollaan niin kauan etsitty SITÄ OIKEAA paikkaa meille ja tuossa se olisi ollut. Ehkä taloa enemmän harmittaa sen paikan menetys. Oma ranta, ulkorakennuksissa mahdollisuus hevosten pitoon, upea pihapiiri, ei naapureita heti vieressä... voi räkä!Tuntuu, ettei meille kyllä enää osu kohdalle vastaavaa herkkua :o(!ap

etten ostanut hometaloa. Ja sitä paitsi kannattaa pitkittää sitä talon hankintaa, kyllä niitä unelmien taloja löytyy pian edullisemmin.Ja meilläkin on tuo tontti ja suunnitelmat valmiina, mutta olen tyytyväinen, kun erinäisten seikkojen vuoksi ei olla vielä alettu rakentamaan. Ollaan päätymässä ratkaisuun luopua tontista ja asua tässä vuokralla vielä hetki, ja kun löydetään sopiva talo, niin sitten ostetaan. En jaksaisi nyt lastenhoitorumbaa ja rakentamista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat