Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko ihmiset niin valikoivia, että antavat oman talouden mennä ja siirtyvät ennemmin sossun luukulle, kuin ovat valmiit elättämään itsensä???

Laiskoja ja valikoivia ilman itsekunnioitusta?

Kommentit (3)

osoitteessaabortti.blogspot.comSe puhuu muustakin kun abortista. Se puhuu suomalaisesta yhteiskunnasta.Voit jopa kirjoittaa sille henkilökohtaisen sähköpostin, osoite löytyy palstalta ja puhelinnumeron saa numerotiedustelusta.

Esim. puhelinmyynti- ja siivoustyöt ovat osa-aikaisia ja niin huonosti palkattuja, että joutuu käymään siellä sossun luukulla silti. Niihinkään eivät kaikki ole sopivia. Kuvittele esim. 45-40-vuotias paperimies puhleinmyyjänä tai marketin siivoojana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä kuule on ihan oikeaa työttömyyttä. Tervetuloa pk-seudun ulkopuolelle! Jonkin aikaa etsiskelin töitä (en tosin käynyt sossun luukulla, vaan kotihoidon tuella kitkuttelin), ja ainoat vapaat työpaikat olivat maatalouslomittaja ja CNC-koneistaja, joihon kuitenkin jonkinlainen koulutus tai kokemus olisi pakollinen. Ja ei siivoojaksikaan niin vain pääse, yritetty on (kuitenkin sitä ehdotat seuraavaksi). Aikani yritettyäni pääsin (suhteilla) kaupan kassalle. Ilman suhteita tuskin olisi sitäkään paikkaa tällä hetkellä. Ei kuule niitä töitä niin vain aina kaikille löydy.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat