Vierailija

Lueskelin yksiä nettisivuja karppauksesta ja jännityksellä odotan, koska tuttavapiiristä pongahtaa eka esiin. Mitä tarjota karppaajalle kahvi"pullana"? Entä ruokatarjoilut? Viettekö aina itse tarjoilut mukananne?

Kommentit (6)

Yleensä nämä karppiruokavaliolla elävät on sen verran fiksua ja ajattelevaa porukkaa, etteivät kylässä tee ruokailustaan numeroa. Kohtuus kaikessa. Itsekin syön vähähiilarisesti, mutta kylässä aina sitä mitä tarjotaan! Ei ole pakko vetää ähkyyn asti makeita hiilariherkkuja, mutta kyllä nyt kakkupalasen voi syödä ihan huoletta :)

eteläisessä suomessa saanut kylässä kahvin aikaan marjarahkaa, leipäjuustoa tai tummaa suklaata.Lapissa leipäjuusto tulee runsaan sokerisen hillon, marjojen ja kerman kanssa. Nam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ellen sitten emännälle/isännälle jotain. Saatan kylässä syödä vähän hiilaripitoisiakin herkkuja, en siis ole mikään tiukkapipo sen suhteen. Mutta esim. marjarahka voisi olla sopiva herkku karpille ja muillekin, kunhan siihen ei mätki sokeria (sitä voi jokainen lisätä oman maun mukaan) ja makeutusainetta tarjolle jos sellaista on. Tummaa suklaatakin monet karpit syövät herkkunaan

siksipä en ole ottanut kyläilyistä ongelmaa. Syön jotain, mitä tarjotaan, enkä tosiaankaan vie omia eväitä mukanani. Jos nyt kuitenkin mietin herkkuja, niin jäätelö taitaa olla paras vaihtoehto.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat