Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä karppaaja syö kylässä?

Vierailija

Lueskelin yksiä nettisivuja karppauksesta ja jännityksellä odotan, koska tuttavapiiristä pongahtaa eka esiin. Mitä tarjota karppaajalle kahvi"pullana"? Entä ruokatarjoilut? Viettekö aina itse tarjoilut mukananne?

Kommentit (6)

Vierailija

Yleensä nämä karppiruokavaliolla elävät on sen verran fiksua ja ajattelevaa porukkaa, etteivät kylässä tee ruokailustaan numeroa. Kohtuus kaikessa. Itsekin syön vähähiilarisesti, mutta kylässä aina sitä mitä tarjotaan! Ei ole pakko vetää ähkyyn asti makeita hiilariherkkuja, mutta kyllä nyt kakkupalasen voi syödä ihan huoletta :)

Vierailija

eteläisessä suomessa saanut kylässä kahvin aikaan marjarahkaa, leipäjuustoa tai tummaa suklaata.Lapissa leipäjuusto tulee runsaan sokerisen hillon, marjojen ja kerman kanssa. Nam.

Vierailija

ellen sitten emännälle/isännälle jotain. Saatan kylässä syödä vähän hiilaripitoisiakin herkkuja, en siis ole mikään tiukkapipo sen suhteen. Mutta esim. marjarahka voisi olla sopiva herkku karpille ja muillekin, kunhan siihen ei mätki sokeria (sitä voi jokainen lisätä oman maun mukaan) ja makeutusainetta tarjolle jos sellaista on. Tummaa suklaatakin monet karpit syövät herkkunaan

Vierailija

siksipä en ole ottanut kyläilyistä ongelmaa. Syön jotain, mitä tarjotaan, enkä tosiaankaan vie omia eväitä mukanani. Jos nyt kuitenkin mietin herkkuja, niin jäätelö taitaa olla paras vaihtoehto.

Uusimmat

Suosituimmat