Lapsellani on hirvittävä kyselyikä ja se on aika raskasta välillä :)

Vierailija

Missä iässä teidän muksuilla on ollut kyselyikä vahvimmillaan?

Kommentit (8)

Vierailija

mitättömistä asioista!!

Minulla esikoinen ei pysty koskaan puhumaan.

Keskimmäinen puhui ensimmäiset sanansa ja heti sn jälkeen muutti taivaan kotiin ja viime viikon torstaina jouduin synnyttämään kuolleen kuopuksemme.

että miettikää ihmist välillä valituksen aiheitanne!!!!!!

Vierailija

5-vuotiaana on nyt vähän näennäisesti laantunut, mutta kun kysymyksiä sitten tulee, niin ne ovat paljon entistä kinkkisempiä :)

Vierailija

ja hyvät keskustelut pienten kanssa, ja huomaa oikeasti ajattelevansa joskus itsekin ihan pöljästi asioita.Meillä 4,5v ja 2,5v kyselee kumpikin (sitä pienet perässä mitä isot edellä). Viimeksi tänään 4v kysyi, mihin me oikein joudutaan noiden vauvojen kanssa (tarkoitti 2v ja 5kk ikäisiä pikkusisaruksiaan). Vastasin, että eiköhän me pärjätä, ja ei niitä varmaan enää lisää tule, johon 4v vastasi "ookko kertonu jo isälle=)?"

Vierailija

Jos joku juttu on liian vaikeaselkoinen tai lapsi ei sitä kuitenkaan ymmärrä niin parempi sanoa vaan että en tiedä tai niin se vaan on.

Klassisia: Miksi on pilviä? Miksi hanasta tulee vettä? Miksi auto liikkuu?

Vierailija

Kysely alkoi 3 vuotiaana ja on siita vaan kiihtynyt ja mutkistunut.Nyt tytto on kohta 5 v ja kysymykset on vaikeita ja niihin pitaa tosissaan vastata. Kaikki vastaukset ei mene lapi ja tarkentavia kysymyksia tulee...Hyvia nauruja tassa saa (..miten toi meidan isa voi olla niiiiin komea?) ja joskus taytyy sanoa, etta aiti ei tieda.. taytyy etsia vastaus (niin, mitenkas ne magneetit nyt sitten toimikaan...)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat