Vierailija

Eli tilanne on tämä, mun pitäis mennä syksyllä joko töihin tai opiskelemaan(Pienin lapsi silloin 3 v.) ja mies sai kuulla just YT- neuvotteluista, ja saa nähdä lähteekö paikka maaliskuun loppuun mennessä alta. Meillä kolme lasta joista kaksi tarvitsee päivähoitoa sitten syyskuussa. En tiedä kuinka me pärjäämme, voiko toinen olla opiskelija ja toinen työtön? asumiskuluja on meillä 1020E kuussa, velkaa ei oo tällä hetkellä. Voinko lähteä opiskelemaan vai onko ihan hulluutta? Mistä saa ruokaa 5-henkiselle perheelle?

Kommentit (4)

Mielummin turvaisin perheen toimeentuloa nyt tällaisina aikoina ja katsoisin sitten opiskeluja kun miehellä vakaampi työtilanne. Ja ettehän te hoitopaikkoja tarvitse jos toinen kotona työttömänä?!

voithan ihan hyvin hakea opiskelemaan. jos tilanne sitten vaatii että menet töihin niin ilmoitat kouluun kesällä, ettet ota paikkaa vastaan. kannattaa kuitenkin hakea sinne opiskelemaan, asiathan selviävät sitten maaliskuussa. jos mies menettää työpaikan niin ehkä sitten kannattaisi mennä töihin. hoitopaikkaahan ette sitten tarvitse jos mies ei löydä heti uutta työtä. toisaalta jos mies menettää työpaikan maaliskuussa niin hän voi olla töissä jo vaikka seuraavassa kuussa ja pääsetkin opiskelemaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat