hedelmäkakun ohje. Toshi hyvä!

Vierailija

>HEDELMÄKAKKU

>

> 1 dl VOITA

> 2 dl SOKERIA

> 4 MUNAA

> 2 dl KUIVATTUJA HEDELMIÄ

>2 dl VEHNÄJAUHOJA

>1 tl SUOLAA

>1 dl FARIINISOKERIA

> 4 rkl SITRUUNAMEHUA

> PÄHKINÖITÄ

> 2 l KONJAKKIA

>

> Ota esiin suurehko kulho

> Tarkista maistamalla konjakin laatu.

> Kaada mittaan 1 dl konjakkia ja juo se. Toista.

> Laita sähkövatkain päälle. Maista konjakkia uudelleen.

>Varmistaaksesi, että se on korkealaatuista.

> Sekoita 1 dl voitalaajassa sameahkossa kulhossa.

>Lisää 1 rkl sokeria ja vatkaa taas.

>Varmista, että konjakki on vielä hyvää, juo uusi kupillinen. Käännä

>vatkaaja poish päältä. Riko kaksi kanaa ja lishää kulhoon shamoin

> kuihvatut hedelmät.

>

> Vatkaa kääntäjä taash päälle.

> Jos heivatut kudelmat jäävät kiinni kulhoon, väännä kiinni kulhoon,

> väännä irti muuvireisselillä.

>

> Maishta shitten onko konjakki vielä herkeälaatuishta.

>

> Shitten shiivilöi 2 dl shuolaa, tai jotain. EI OO nii nöpönuukkaa.

> Tshekkaa konhjakki.

> Shiivilöi shitruunamehu, lishää yksi ruoka. Lushikka.

> Shokeria tai jotain, AIVAN SHAMA PERKELE.

> Voitele uuni.

> Käännä kakkuvuokaa 220 asteeseen. Älä

> unohda käännyttää vatkainta poish. Heitä kulho ikkunashta, tsh..

> tsehkkaahh taash konhjakki.

> Mee nukkumaa. Kuka saatana ylipäätään viittii väshätä jotain pershkeleen

> hhetelmäkakkua????????????????

Kommentit (1)

Vierailija

Olen jo viisi vuotta tehnyt jouluisin tuon hyvän kakun.



Kuka tekee milläkin tavalla ja fiiliksllä...mä laitoin kerran loppujen lopuksi kaikki aineet uunipellille siinä järjestyksessä missä ne lueteltiinkin ja ei ku uuniin vaan! Aloin maistelemaan paistoajaksi konjamiinia. Kakkutaikina "kypsyi" aika nopeasti, joten konjakkia jäi vielä seuraavaan kakkuun vähän. Kyllä huvitti seuraavana päivänä pellillinen jotain...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat