Vierailija

jonkun takan, ouuhellan tai vastaavan kanssa?

Moni lämmittää puulla. Vettäkö pitää heittää pesään jos lähtee kotoa pois?

Luultavasti on tosi tyhmä kysymys mutta kun en tiedä.

Kommentit (8)

Meillä lämmitetään suurimmaksi osaksi takalla ja keittiötä puuhellalla joten ei ole mahdollista istua talvisin lähes jatkuvasti kotona.Molemmissa tulipesissä on kunnolliset luukut eli ihan välitöntä tulipalonvaaraa ei ole.

Ihan yhtä hyvin palo voi syttyä jostain muusta mm sähkövehkeistä.

kyllä kunnollisilla luukuilla olevan takan, puuhellan tai saunanpesän voi jättää palamaan ja erityisesti tietysti sen jälkeen, kun esim. takassa puut ovat jo romahtaneet, eivät ne sieltä sitten enää pois hyppää mitenkään. Ei kunnollisessa tulisijassa ole paljonkaan suurempaa tulipaloriskiä kuin televisiossa, sähköhellassa tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Millainen tulipalovaara jos jättää tulen hellaan?

Mistä tai mihin tulikarkaa jos piippu nuohottu ja ehjä samoin hella?

Ikäni puulla lämmittänyt eikä ongelmia ole ollut.Telkkari tosi meinasi kerran sytyttää tulipalo joten pieni kammo sähkölaitteisiin on jäänyt. En koskaan jätä tv:tä päälle tai edes valmiustilaan jos en sitä juuri sillä hetkellä katso. Eräällä tuttavalla myös joulukuusen sähkökynttilät olivat aikaan saada kunnon roihun. Tästä viisastuneena osaan olla myös erityisen tarkka kaikenmaailman sähkökynttelikköjen yms. kanssa. Oikean kynttilän voin kyllä jättää palamaan (palamattomalle alustalle tietenkin) vaikka huoneesta poistuisinkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat