Vierailija

.

Kommentit (12)

Olihan se kaunis. Yksi juttu vaan mistä en tykännyt, oli kun se vittua viljeli kun sulhon liivi ei mahtunut päälle, muuten olivat ihana pari. Tosi rakastuneita, mikä on aina kiva nähdä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toistan itseäni ja olen edelleen sitä mieltä, että morsian ei ollut järkky vaan kerrankin oikein ihanasti toisiaan rakastava pari siinä ohjelmassa! Moni mies kuolisi onnesta, jos vaimo katselisi häntä samoin kuin tuo nainen miestään.Ja syytä on muistaa, että kyseessä ei ole mikään ammattiesiintyjä, että saattaa jännittää ja siksi hihittää. Mut vaikka olis luonnekin, niin eihän tuo ollut kellekään ilkeä tms. (toisin kuin se yksi morsian, joka varmaan murhasi tässä taannoin sen yhden suloisen pikkutytön, joka talloi hänen häämekolleen).

olivat aidosti rakastuneen ja tyytyväisen oloisia. Ei mitään epäaitoa heissä. Ja pappi oli mahtava. Tuleva rouva oli minusta nätin näköinen, hänellä oli kaunis vartalo. Tietty näillä av-standardeilla kukaan ei kelpaa.

ja ilmeisesti kattoi myös vieraiden majoituksen, siis onhan se iso summa rahaa...Sehän katsoi sitä miestään niin palvovasti että, rakastunut nainen ja sopivasti räväkkä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat