Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

apua, olen rv12 ja painoa on tullut 8-9kg.. nyt 169/75.. mitä ihmettä? edellisessä raskaudessa tuli yhteensä 30kg.. mutta vasta rv20 jälkeen. en tajua. verensokeri on välillä matalalla sen takia pitää juoda tuoremehua mutta ei se selitä tätä painonnousua.. Pizza ja kebabin syön ehkä kerran tai kaksi kuukaudessa. jäätelöä ja suklaata myös harvoin.

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaksosia odotin ja noudatin painonnousun takia 1800kalorin dieettiä. Nälkä oli ihan koko ajan, painoa tuli ekalla kolmanneksella 10kg ja siihen se pysähtyikin sitten mutta tosiaan alkuun tuli ja rajusti vaikka olisin päälläni seisonut.Kroppani ei siis toimi samoin kuin normi av-mammalla.

perustarpeeni on 1700kcal + 300kcal (jonka lääkäri suositteli lisäämään raskauden aikana).. ja syönkin n.2000kcal päivässä.. ei se selitä tätä painon nousua.. ylimääräset 7000kcal = 1kg.. en kyllä syö tota 7000kcal ylimäärästä vkossa.. mutta silti tulee kilo vkossa!-ap

10 kg ja tokassa 30 kg :O Mutta tämä kakkonen on paljon kovempi syömään, joten ehkäpä tuolla oli ihan tarkoituksensa että on mistä ottaa! Esikoisen imetys kun vei 20 kiloa, joten aika nälkiintyneeksi menisin tässä jos olisi tullut vain 10 kiloa...

muutamissa viikoissa ihan vain syömällä nosteta. Itselläni nousee tällä hetkellä (rv 35) paino viikossa ainakin kilon verran, ja samaa oli edellisessäkin raskaudessa, tosin nousi jopa yön aikana kilon.Edellisessä raskaudessa tulleet 30 kg olivat 2 vk synnytyksen jälkeen lähteneet, joten en nytkään stressiä asiasta ota. Turvotuksenhan huomaat hyvin esim. siitä, meneekö sormukset vielä sormiin.Ja tietty, kuten sanoit että liikunta on jäänyt vähiin (niin myös itselläni, ihan tarkoituksella kylläkin) niin olisihan se kumma jos sitä painoa ei kertyisi. Liikuntaahan kerkee harrastaa sitten koko loppuikänsä, joten jos nyt raskauden ja synnytyksen jälkimainingit ottaa rauhallisesti, niin sitten voi taasen juosta ja harrastaa vaikka spinninkiä, siinä ne kilot viimeistään menee.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat