Vierailija

Ei siis paljoa kannata mollata miehiä pettämisestä. Naiset eivät tosiaankaan ole yhtään sen puhtaampia pulmusia tässäkään asiassa.Pitäkää huolta parisuhteestanne, niin ei tarvitse kummankaan pettää. Ja jos pettämisen tarvetta ilmenee, niin se on merkki siitä, että on aika erota.Ja jos ei kykene näkemään, että toinen voi huonosti parisuhteessa, niin kyllä eletän itsekeskeisesti. Sokeakin näkee, jos toinen voi pahoin.Taitaa vain olla niin, että roskien lakaiseminen maton alle on niin paljon helpompaa kuin kissan nostaminen pöydälle. Roskat maton alla ovat hiljaa mutta se kissa perhana voi naukaista ja raapaista.Siis hys-hys ollaan hiljaa, jotta jaksetaan sitten oikein urakalla katkeroitua kun mies pettää ja jättää.Ja ennen kaikkea hy-hys hiljaa pitää olla siitä, mitä itse on tullut tehtyä.

Kommentit (6)

Kun vielä kaikki tiedämme että miehen tehtävä on levittää siemeniään mahdollisimman laajalla ja naisen tehtävä on kasvattaa jälkikasvua (siis geeniperimämme mukaisesti tarkasteltuna).Tämä huomioiden miesten kurinalaisuus on paljon arvostettavampaa.Hyi häpeä teitä naisia. Olette pahoja kaksinaamaisia teeskentelijöitä.T:uskollinen mies

Lainaus:

Kun vielä kaikki tiedämme että miehen tehtävä on levittää siemeniään mahdollisimman laajalla ja naisen tehtävä on kasvattaa jälkikasvua (siis geeniperimämme mukaisesti tarkasteltuna).
Tuntuu, että tietämättömät ihmiset perustelee ihan kaiken vertaamalla ihmisen pariutumistapoja johonkin hedelmäkärpäseen. Ehkä me ollaan kuitenkin HITUSEN monimutkaisempi eläinlaji...Ja ap:n aloitukseen sen verran, että eiköhän se ole naisvaltaisella palstalla aika normaalia, että täällä puhutaan enemmän miesten pettämisestä ja sen syistä kuin repostellaan sillä, että olemme itse pettäneet. "Joo, taas tuli vedettyä naapurin äijää tuulikaapissa, kun mies oli töissä..." Tooosi mielenkiintoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kanssa ne miehet oikein pettää jos ei naisten, ja suurin osa niistä varmasti kuitenkin varattuja. Tuskin kaikki nyt jotain 20v sinkkua jostain baarista iskee.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat