Vierailija

Ei ole aavistustakaan tällaisesta, mutta pitäisi kehittää palkkatoivomus. Osaatko auttaa?

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voiko Call Centerin hommiin hakea asiallisen puheäänen omaava, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen yli kymmenen vuoden takaa?Ei puhettakaan, että hakeutuisin enää vastaaviin töihin kuin ennen lapsia.

Yli kymmenen vuotta kotiäitinä ja ihan tipahtanut kelkasta.Voisiko joku antaa vinkkejä osa-aikatyöhön, esi. call-centterin?

Callcenterit ei yleensä ole mitään puhelinmyynti paikkoja. Niissä on vaihde- ja ajanvarauspalveluja, tilauksien ottoja. Voi olla sellaisia että soitetaan toimeksiantajan vakiasiakkaille ja kysytään tarvitseko tilata mitään.

Televisiolupa kyselyjä hoitaavat, digitv neuvonta tais olla just Callwavesin palveluja. Haastatteluja hoitaavat milloin kenenkin toimeksi annosta jne jne

kun aloitan taas hommat niin myyntibonukset päälle. Helposti saa jos vain jaksaa myydä asiakaspalvelun ohessa. Kk-palkka jakaja on 158 jolla muistaakseni tuli 12,99 tuntipalkaksi. Muistaakseni. Nyt olen siis hoitovapaalla..

mutta ei oo vieläkään käsitystä, että jos menisin töihin sinne, niin mitä siis ihan käytännössä tekisin???? pitääkö myydä jotain puhelimessa, sellaiseen en halua kyllä ikinä!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat