Vierailija

paljonko oli vieraita, mitä maksettua ohjelmaa jne?

Kommentit (19)

vieraita ili noin sata. ohjelma ja musiikki tuli ysyävien järjestämän, eli oli ilmaista. paikkana oli koulu, eli vuokra oli aika edullinen. ruuat oli isoin menoerä. rahaa menee, vaikka halvalla selvittiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sanoisin, että meillä meni melkein 10 000 euroa tähän kaikkeen:- 100 vierasta + talkooväkeä ja esiintyjiä (n.20)

- mittatilauksena teetetyt puvut sekä sulhaselle että morsiamelle

- morsiamelle teetetty sormus

- talkootyönä ilman pitopalvelua järjestetyt ruoat (mutta paremmat ja runsaammat kuin suurimmassa osassa pitopalveluita, ei siis pihistellen tehdyt!)

- runsaasti juomaa (kuohuviiniä, viiniä, olutta, siideriä ym.), suurin osa Virosta

- astioiden vuokra, pöytäliinojen ym. somisteiden hankinta (mitään ei ollut valmiina)

- n. 25 hengen yöpyminen hääpaikalla

- kuljetukset hääpaikkaan (maksoivat ekstraa, koska paikka oli osalle hankalakulkuinen)

- tilavuokra

- siviilivihkijän palkkio

- kutsut, kiitoskortit ym. maksoivat myös paljon, vaikka tehtiin itse (ei käytetty Tiimari-materiaaleja)

- esiintyjät suureksi osaksi suhteilla, mutta myös maksettu esiintyjäryhmä (musiikki, tanssi, tanssiesitys)

- loputtomasti "pieniä" kuluja, joita ei voi listata tässä

- 18 päivän häämatka Euroopassa, osin lentäen, osin junallla, mutta hyvissä hotelleissa itse internetistä varatenLoppusumma tuntuu suurelta, mutta koimme saaneemme sillä valtavasti. Ja ihan varmasti saimme enemmän kuin olisimme saaneet ilman luovia ratkaisuja - esim. pelkän nyt toteutunutta vastaavan pitopöydän tarjoaminen 120 hengelle olisi varmasti maksanut n. 4000 euroa, jos olisimme käyttäneet kyllin tasokasta pitopalvelua. Ja tekemäämme matkaan olisi saanut hupenemaan helposti toiset 4000 euroa, jos olisi varannut sen matkatoimiston kautta.Kyllä kannatti - olemme molemmat sitä mieltä. :)

Juhlapaikka olisi maksanut maltaita, mutta suhteilla saatiin puoli-ilmaiseksi ruokineen (ravintolatason safkat tarjoilijoineen).Meillä kävi siis tuuri :) Itse juhliin meni vain 2500 euroa ruokineen ja viinitarjoiluineen. Puvun löysin Morsmaikun alesta, lähtöhinta oli 900 euroa ja alehinta oli 370 euroa. Sormus maksoi 500 euroa. Häämatkan lennot saatiin Finnairin alesta :)

saimme kaikki olevinaan niin kovin halvalla, mutta silti rahaa meni tuon verran. Vieraita oli 104 kpl ja suurin kuluerä olikin ruokailu 26 euroa/hlö aikuiset

Maksettua ohjelmaa ei ollut, saatiin yksi soittajia ja laulaja ilmaiseksi. Hääpuvut teetätimme Turkissa, minun pukuni maksoi mittatilaustyönä tehtynä 85 euroa ja miehen puku 55 euroa! Morsiusneidon puku ostettiin myös sieltä, se oli tehdaspuku ja hinta 5,50!!!!

Oli tarjoilijat, orkesteri, vieraita 330 henkeä. Eipä olisi kannattanut, kun erottukkin jo ollaan, että kankkulan kaivoon nekin meni. Ikinä en papin aamenta tarvi, yhdessä voi olla ilmankin.

vieraita oli n. 60

ruokailu oli kaikki cateringin, ei pihistelty laadussa

tarjoilijoita oli 2 samoin kokkeja 2 (ruoka ja palkat oli ehkä n. 4 000e)

juomat oli ostettu tallinnasta, viiniä, olutta ja shampanjaa, myös jotain vahvoja kuten XO konjakkia, vodkaa tms (nämä maksoivat varmaan jotain 600e)

tilavuokra oli koko päivältä (800e)

bändi soittamassa (900e)

maksoimme kirkosta vuokraa (200e)

sen lisäksi piffasimme papille ruoat ja taskurahat

bussikuljetus kirkolta juhlapaikkaan

hääyö hotellissa aamiaisineen (250e)

juhlatilan kävi koristelemassa ammattilainen (ei kallis)

kukat juhlatilaan

juhlatilan siivous

morsiamen hääpuku, kengät, kampaus, korut (1 600e)

sormukset (1 500e)

sulhaselle ostettiin takki, kengät ja uusi kravatti (500e)

kutsujen materiaalit maksoivat aika paljon vaikka tehtiin itse + lähetys (300e)

hääkuvat ja kiitoskortit + lähettämiset (500e)

hääkarkit + pussukat (80e)En ole laskenut kustannuksia kylläkään, mutta arvelisin että jotain noilla main tuli maksamaan.Häämatka meillä oli melko vaatimaton, mutta meni siihenkin vielä rahaa. Noiden kaikkien edellisten päälle, siis. Häämatka oli 10 päivää ja siitä puolet yövyimme sukulaisissa.

Sen verran maksoi sormus. :) Mentiin naimisiin seurakuntakodilla, yksi kaveri todistajana ja kanttori toisena todistajana. Ei voi sanoa, että kalliiksi olisi käynyt.Niin ja saatiin tältä kaverilta 60 euron lahjakortti, joten jäätiin kymppi plussalle. :)

sisältäen puvun, kampaukset, sormukset, kuvaukset, kukat jne.Tilavuokra, ruoka ja juomat myös, pitopalvelusta tuli tarjoilut. Mitään maksettua ohjelmaa ei ollut vaan ne tuli itse järjestettynä.Vieraita oli 13. tämä summa ei sisällä häämatkaa, joka on siis vasta tulossa.

kaksi kertaa Hkl:n ratikkalippu, eli olikohan alle neljä euroa vuonna 2003.

Käräjäoikeudessa Pasilassa, ei vieraita eikä ohjelmaa :D

Onnistuneet häät.

N 50 hlö, ohjelmassa mm. mieskvartetti, häät maksoi 3000. Osa tehtiin tosi halvalla, osassa taas ei säästelty yhtään. Enempää rahaa ei olisi osattu laittaa, tehtiin kaikki meidän näköinen ja mieleinen.

ja koko hommaan meni tilavuokrineen, tarjoiluineen ja koristeluineen rahaa 700e. Hääpuku oli ostettujo paljon aiemmin enkä edes hintaa muista, sormus oli miehen tekemä enkä tarkkaa kustannusta tiedä kun suurin osa tarvikkeista oliv almiina kivineen.

Tuohon sisältyi catering, kuvaaja, bändi, tilavuokraus, hääauto, hotelliyöpyminen, alkoholit ja muut juomat, kukat, asut. Sormus ja häämatka oli vielä erikseen.

tarkkaan ei koskaan edes laskettu. Vieraita oli n.80. Suurimmat erät oli hääpaikka 500€, bändi 900€ (sis.kirkkolaulun) ja ruuat ruokajuomineen n.3000€.

Hääpaikka=240€

Ruoka=500€

Juoma=500

Dj=50€

Hääpuku=740€

Miehen vuokrapuku=150€

Sormukset=350€

Muut koristeet&sälä=500€Teimme kaiken itse kutsut, ruuat, viihdytyksen. On hyviä suhteita, kaverin veli dj:nä, siskon kaveri mc:na, tuttu kampas ja meikkas, sukulaisen liikkeestä kukat lahjana. Mun vanhemmat maksoi mun puvun, anoppi ja appi maksoi viunat. Tuttu kuvas ja suhteilla hieno hääauto. Kaikki auttoi et saatiin hyvät ,hienot ja suht halvat häät.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat