Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko nykyään oikeasti näin huonolaatuisia kodinkoneita vai onko meille vain sattunut jotain maanantaipäivän versioita..?Ensin hankittiin lapsiperheen pyykkiä pyörittämään Upo, se kesti 4v ja hajosi. Ei kannattanut kuulema korjata.

--> ostettiin Miele. Ja vielä päältä täytettävä, kun ne ovat kuulema kestävämpiä, kun rummun saa moilemmilta puolilta laakeroitua. Kone on kuivassa kodinhoitohuoneessa, eli ei joudu kosteuden kanssa tekemisiin. Pyörii lähes joka pv, meillä on 5 henkinen harrastava perhe. Ensimmäisen kerran se korjattiin pari viikkoa ostosta, kun kansi ei enää lukittautunut. Oltiin kaksi viikkoa ilman konetta, kun kone oli niin uutta mallia, ettei maassa ollut varaosia. Yhtä helvettiä muuten olla tämän perheen kanssa 2vk ilman pesukonetta!!!

Ja tadaa, nyt se paska hajosi taas, ikää vajaa vuosi. PRK!Ihan oikeasti, onko nää Mieletkin näin huonolaatuisia?

Sivut

Kommentit (33)

On Whirlpoolin joku (jenkkiläinen?) tytärmerkki tms. Kohta kolme vuotta vanha ja hyvin on tähän asti toiminut. Tällä koneella kyllä normiohjelma kestää 2h10min, mutta ei tuo ole mua haitannut.Mun vanhemmilla oli aikoinaan Upon kone ja se tuntu olevan koko ajan rikki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaytettyna ostettu (3 v kaytto takan silloin), ja tuosta on nyt kulunut 5 vuotta. Eli ikaa koneella on 8 vuotta. koskaan ei ole ollut mitaan vikaa, eika mitaan ole jouduttu korjaamaan. Viimeiset 3 -4 vuotta on pyorinyt keskimaarin kerran paivassa, sita enne ehka 4 krt kk.Itse sanoin miehelle eilen just etta haluaisin uuden 'hienomman' koneen (atama on aika simplelia mallia, ei tosiaan mikaan 'autointelligence', tms.), mutta nama kommentit luettuani taidan tyytya tahan jykevaan vanhukseen niin kauan kuin se vain pelaa!

Hyvin toimii ja puhdasta tulee. Pesuaineena Allergo vasta kolmatta vuotta, mutta sitä ennenkin pesin pääosin zeoliitittomilla. Pyykkiä pestään 1 - 2 koneellista päivässä. Ainoa vika on se, että ohjelmat on aika pitkiä. Kuuskymppinen kirjopesu kestää lähes kolme tuntia.

Meillä on kolme lasta, ja kestovaipat ovat olleet kaikilla.

Pyykkiä pestään joka päivä pari koneellista.Nyt ostimme uuden AEG - Electroluxin. Toivottavasti se

on yhtä kestävä!Ethän muuuten käytä zeoliittia sisältää pyykinpesuainetta?

Se saattaa sakkautua koneeseen ja aiheuttaa vikoja.

Esim. Allegro on tosi hyvä pesuaine. Ei haise, ei pölyä.

Onkos muilla vielä kokemuksia, mikä se hyvä pesukoneen merkki nyt sitten on? Mieleä kaikki vuosi sitten kumarsi... Mutta ovatko muutkin saaneet sen jälkeen huonoja kokemuksia ko. merkistä?Niin ja toki tässä takuu vielä on, mutta aivoon tämä ottaa silti...ap

Hoover on pyörinyt jo 18 vuotta, pelkään sitä hetkeä kun se sit hajoaa. Kaverille myyjä sanoi, et nykyään pesukoneiden käyttöikä on muutama vuosi :/

sieltä halvemmasta päästä kuitenkin,a luukku jumittui kiinni, yksi muovinen osa rikki, korjaus maksoi 150... ja parin kuukauden päästä hajos taas joku osa, ei korjattu enää. Italiassa Candyn tehtaalla kuulemma tehdään halvemmät cylindatkin, kertoi korjaaja. Ja AEG:kin nykyisin, jos ei siinä lue sitä made in germanya, niin on sitä italian vaihtelevaa laatua, kertoi korjaaja. Nyt meillä on käytössä joku ikivanha käytettynä ostettu kone, jossa huonohko linko, ja pitää kauheeta ääntä lingoterssaan, mutten uskalla vaihtaa uudempaan, kun en tiedä että mihin luottaisi. Nykyään ei taida löytyä konetta ilman elektronista ohjelma koneistoa, ja se kun menee sekaisin, on kallis korjata, jotern toi romu saa pelittää niin kauan kun jaksaa...

T: Todella epäonninen myös pesukoneiden kanssa... kolma kone menossa 5 vuoden sisällä.........Eli neuvo: Osta aina halvin mahdollinen ja kuumana mereen kun hajoaa tai sit osta Miele..... Mut näköjään et onnistunut edes siinä... Soorii :D

pyykkikonen ostettu jo silloin kun odotin tyttöä,täytti just 6. Hyvin on kestänyt. kertakaan ei ole huollossa käytetty. Tällä hetkellä meillä 3 hlö perhe. Merkkiä en nyt muista.

Monta kertaa huollettu takuuaikana, sitten hajosi just takuuajan umpeuduttua niin ettei kannattanut korjata. Vakuutuksesta sai vähän.Tää uus upo kanssa huollettu pariin kertaan, vuoden vanha.Me tosin pestään 1-2 koneellista joka päivä.Mutta pitäshän niitten kestää, kyseessä kuitenkin 6 kg kone, joka varmaan vähän isommille perheille suunnattu.Onneksi ei sit otettu Mieleä, sitäkin harkitsin.

Tietäs vaan minkä ottaa seuraavaksi.

Ihan sama vaikka takuukin on - se on aina hirvee katastrofi kun kone hajoo, eikä kojraajaa saa kuitenkaan kun muutaman päivän päähän. Meillä on ihan pakko sen koneen pyöriä joka päivä ja jos ei pyöri niin se on oikeesti itkun paikka.

Olisko teille sattunut huono kappale? Hyvä puolihan tuossa on se että takuu on voimassa, joten korjaus ei sentään maksa mitään. Niissäkin on muuten jokin kohtuullinen vaiva -sääntö, eli tuosta kahden viikon odottelusta olisitte voineet saada jotain korvausta. Kysyittekö?Meillä on 10 vuotta toiminut AEG, mutta olen ymmärtänyt että nykyiset AEG:tkään ei kestä yhtä hyvin. 5-6 vuotta on useimpien mallien elinikä, Mielellä ehkä tuplat sen.

Lainaus:

Meillä on Ignis-merkkinen pesukoneOn Whirlpoolin joku (jenkkiläinen?) tytärmerkki tms. Kohta kolme vuotta vanha ja hyvin on tähän asti toiminut. Tällä koneella kyllä normiohjelma kestää 2h10min, mutta ei tuo ole mua haitannut.Mun vanhemmilla oli aikoinaan Upon kone ja se tuntu olevan koko ajan rikki.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat