Seuraa 

Siis metsästän edullisia haalareita isoja kokoja 134 ja 140cm ja merkillä ei niinkään väliä kunhan saisi nyt edullisesti ja nopsaan.

Onko kukaan juuri käynyt lähiaikoina, vinkkejä otan ilolla vastaan :)Kiitän!

Kommentit (2)

oli vielä paljon haalareita ja housuja jäljellä. Takit lähes loppu. Alennus vähintään 50%. Stockalla ei alennettuja. Sokoksella jonkin verran jäljellä, alennus 30%. Ison Omenan Pikku Kipparissa jotain jäljellä, ale 50%. Sellon Halosella aika paljon jäljellä, ale pääsääntöisesti 30%.

reilusti tarjolla kun soitin Myyrmäen JesperJunioriin. Kannattaa ehdottomasti soittaa ja varata. Varaavat aletuotteita saman päivän iltaan asti. Todella reilua!Itse päädyin ostamaan esikoiselle cordura-haalarin ja cordura-toppahousut. Takkeja olisi ollut, mutta en pitänyt noista väreistä ja ajattelin, että ostan sitten mieluummin mieleisen värisen ensi talvena tai jostain muualta jos eteen sattuu. Ja saattaa vaikka tämänkin vuoden takeista joku vielä mahtua...Samalla tarttui mukaan myös haalarin väreihin sopia hanskoja kun olivat puoleen hintaan. Aiempina vuosina hanskoja ei ole enää alennusaikaan ollut tarjolla. Nyt oli läjäpäin, toki ne suosituimmat koot oli varmaan jo loppu.Reimatecin hanskoja oli myös iso korillinen Myyrmannissa, värit oli ihania, turkoosia, oranssia, vähän oli vihreitäkin, mutta kun eivät sopineet haalarin väriin kummallakaan lapsella niin jätin ostamatta. Nekin oli kaikki puoleen hintaan!Isoja kokoja tuntuu jäävän alennusmyyntien loputtuakin myymättä, joten ainakin housuja ja haalareita uskoisin löytyvän. Myyrmannissa näin myös siellä sovituskoppien luona olevassa hyllyssä varmaan edellisten kausien toppa- ja välikausivaatteita hintaan 10 eur -> juuri noita kertomiasi isoja kokoja. Joten jos on niille tarvetta, kannattaa nekin kurkata läpi samalla.salminakki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat