Vierailija

Mies on lähdössä työreissulle ja pitäähän mun pyytää hajuvesiä ja muuta mukavaa tuliaisiksi. En ole viimeaikoina juuri mitään osteskellutkaan tai tutkinut valikoimia, joten suositelkaahan.Ei mitään erityistä tarvetta nyt juuri millekään. Hajuvedelle ehkä.. ja joillekin meikeille. Rajauskynän tarvin.

Kommentit (3)

Vedekestävän ripsivärin tarvitsen kun en sellaista omista. Kanebo 38 on, mutta se ei saa aikaan mitään räpsyttmiä eikä pidä hiostavissa olosuhteissa. Pysyykö siis vedenkestävät ripsivärit esim. vesisateessa, tropiikissa, uimahallissa, saunassa?? Jos nyt sellaista pitoa joskus tarvitaan.. Haluan, että on tämmönen ripsiväri vastasen varalle.Suositelkaa hyvää vedenkestävää ripsiväriä, joka tuuheuttaa kunnolla! Ja poistotuote myös..ap

jota ei muualta saa, niin ei juuri kannata ostaa.Kävin itse just laivalla ja mielestäni hinnat aika korkealla. Ja jos huulipunasta maksaa joka tapauksessa (ei taidan edullisempia olla) sen 20 e, niin täytyisi tietää mikä toimii itselle.Itse ostin yhden huulipunan, mutta rajaus- ym. kynät jäi ostamatta.Pyydä joku mieluisa hajuvesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat