Vierailija

vaikka SI-häiriöstä?Lapsi siis syö vain muutamaa asiaa ja on todella epäluuloinen kaikkea uutta kohtaan. Oikein mikään ei kelpaa ja eri ruoka-aineiden tulee olla erillään toisistaan. Minusta lapsella oli jo pienempänä korkea kipukynnyskin, ei välttämättä huomannut vaikka käyskenteli nokkosissa tms.Miten ihmeessä joku ei pidä oikein mistään?

Kommentit (2)

Lapsi vain sattuu olemaan nirsoilija. Meillä on molemmat vanhemmat

lapset: 7 v. ja 5 v. niin nirsoja syömään, että usein meinaa mennä hermot

ruokapöydässä. 5 v. ei edes suostu maistamaan, jos joku ruoka on

hänen mielestään pahaa!Lisäksi molemmat tykkäävät eri ruuista niin, että välillä toinen syö ja

toinen ei tai sitten minun pitäisi tehdä kahta eri ruokaa, että molemmat

söisivät jotakin! Siihen pelleilyyn en lähde mukaan.Tänään oli 7 v:n lempiruokaa, jota 5 v. inhoaa, ja hän ei syönyt sitä

lainkaan. Eilen oli päinvastoin.

nyt lähes 8-vuotiaana syöminen on tuskaa (tai siis tuskaa minun, terveysintoilijan mielestä). Pitsa on ihan kauhistus, siinä kun kaikki on sekaisin, samoin kastike ja perunat/makarooni/riisi tyyppiset jutut. Margariini ei kelpaa, eikä juusto, tomaatit oksentaa kaaressa kuten myös sienet, sipulit, persikat ym. Lisä"iloa" aiheutuu vielä siitä, että lapsi on allerginen monelee muulle ruoka-aineelle, mistä kyllä pitäisi mutta ei voi syödä kun alkaa suu kutiamaan.Nirsoilu ja ruokien erotteleminen toisistaa on ihan yleistä arpergerlapsilla. Googleta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat