Vierailija

Tekisi kovasti mieli lähteä perheen kanssa kylpylä lomalle (muksu vajaa 3.v), mutta mikä kylpylä olisi hyvä lapsen kannalta. Haluaisin että kylpylässä olisi lapselle jotais erikoista, jotain muuta kuin tavallinen lasten allas ja poreallas (ne löytyy lähi uimahallistakin).

Niin ja yötä haluisin olla. Suositelkaa paikkoja!

Kommentit (12)

Hotellista en muista, kun monta vuotta sitten tuli käytyä. Viime kesänä käytiin kylpylän puolella kolmen perheen voimin, mukana lapset 8v, 5v, 3,5v, 3v ja 1,5v ja kaikille löytyi sopivaa ajankulua. Meidän neiti 3v jopa nautti täysin rinnoin isosta vesiliukumäestä vaikka itseäni hirvittikin siitä yhdessä tytön kanssa laskea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

minäkin suosittelen. Kannattaa vain varmistaa miten se Ti Ti nallen talo on auki, taitaa olla talvikaudella vain lauantaisin.

Hotellin alakerrassa on myös upea lastenleikkihuone, jossa on ainakin joskus ollut ilmainen lapsiparkki vk loppu aamuisin. Ihanaa ylellisyyttä viedä lapsi vanhempien aamiaisen ajaksi sinne ja syödä rauhassa herkutellen :D

jos lapsi ei pelkää että naamalle roiskuu vettä. Siellä on nimittäin kiva vesiliukumäki "familia" tms. jossa voi laskea joko peppumäkeä tai isolla renkaalla. Ja sitten lastenaltaassa on kiemuramäki. Isossa altaassa on yhdessä kohtaa pyöreä virta, jossa on kiva kellua renkaalla. Jos on hurja poika, niin voi tulla sinun syliisi isoon rengasmäkeen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat