Kommentit (12)

näkemys hinnasta ja 280 000 euroa perikunnan. Ja välittäjä on "mokannut", että edes joku utelias katsoisi talon ja talo saavuttaisi todellisen kohderyhmänsä. Eli ne joilla ei ole rahaa laittaa 300 000 uuteen taloon.

Miten ette ole ton vertaa sisälukutaitoisia? Mikä luetun ymmärtämisessä mättää?

Koko ilmotushan on aivan simppeli. Se pitäs aueta yksinkertasemmallekin.Hanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä olen aina haaveilu tollasesta talosta. Meillä täällä naapurustossa on vähän samantyylisii täysin kunnostettuja ja oma haave on saada samanlainen. Toi on vaan vähän liian kaukana:( Mut joku saa tosta todella mahtavan kodin.

mastadontin rempasta ilman hermoromahdusta? En oikein käsitä miksi kukaan haluaisi tuon ostaa. Talo ei ole kauhean nätti edes ulkoa. Remontti tulee maksamaan maltaita. Käytännössä pitäisi varmaankin repiä täysin hirsille, mutta mitä järkeä siinä taas on? Sama vaikka tekisi alusta uuden. Nimimerkillä kokemusta on. Tuollaisen vanhan talon romantiikka karisee hyvin äkkiä kun sitä lämmittää 20 asteen pakkasella.

Toi on sisältä kuin jostain horrorleffasta, josta löytyy mummon muumio perimmäisestä huoneesta. Vaikka se yläkerran käytävä. Ja se IHME huone yläkerrassa. Joka huoneessa jonkunlainen takka -> mielenkiintoinen lämmitysratkaisu, ei käy kateeksi puitten raahaaminen.

pelottava tunne tuosta talosta! Just se yläkerran käytävä ja se huone missä kummallinen katto, hyi kamala!! Tiedä mikä kummitustalo tuo on. Ei yhtään tullut sellaista hyvää tunnetta, vaikka vain kuvia katsoinkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat