Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voiko olla edes mahdollista?

Kommentit (11)

ja siksi hakee muutosta, jännitystä jotain muuta kuin mitä se vanha, hyväkään parisuhde tarjoaa.SItä en tiedä, onko tuommoinen rakastuminen oikeaa rakastumista, vai onko se vaan oman egon pönkittämistä ja sitä että uuteen ja vieraaseen ihmiseen on helpompi projisoida omia toiveitaan ja kuvitelmiaan (esim siitä mitä haluaisi itse olla ja minkälaisen kumppanin se vaatisi) kuin sellaiseen, jonka jo tuntee oikeana ihmisenä ja persoonana.

Joku panosuhde voi tulla jos suhteessa on viileämpi aika, mutta rakastumista ei.Jos mies on epäkypsä tai muuten sekaisin, hänellä ei voi olla hyvää parisuhdetta.Jos mies RAKASTUU toiseen, silloin parisuhteessa on jotain päin persettä, uskokaa pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisäisin tähän vielä sen, että toiset ihmiset vain sitoutuvat luonnostaan ja toiset ei oikeastaan sitoudu koskaan. Toisilla moraali ei anna pettämistä myöten ja toisille se ei aiheuta mitään tunnontuskia. Ja sitten kaikkea siitä väliltä.Eli korostaisin suhteen laadun lisäksi myös ihmisen luonteen ominaisuuksia.

Useinhan on niin, että parisuhteen toinen osapuoli kuvittelee olevansa hyvässä parisuhteessa, eikä tajua laisinkaan, että puolisolla on ihan toisenlaiset fiilikset.Puolison salainen tyytymättömyys voi sitten juontua mistä tahansa - voi olla odotuksia tai tarpeita, joita parisuhde ei vastaa. Ehkä kohtuuttomiakin. Voi olla omia ongelmia, joihin alitajuisesti hakee sitten "lääkitystä" siitä tuoreen rakastumisen huumasta. Eikä tämä ulkopuoliseen rakastuva puoliso ole sitä ehkä itse koskaan tiedostanut - on ehkä vain ollut jokin tyhjyyden tunne, ikävystyminen, vaikeus sopeutua omaan itseensä ja elämäänsä. Kaikki muka hyvin, ja ehkä itseäkin on ihmetyttänyt, että miksi sitten kuitenkin jokin hiertää, ja tuntuu että jotain puuttuu. Sellaista epämääräistä pahoinvointia ja tyhjäkäyntiä parisuhteessa,jota ei ole koskaan sitten oikein edes osannut ottaa puheeksi puolison kanssa.Kunnes tulee se uusi ihminen, ja äkkiä koko elämä leimahtaa merkitykseliseksi ja nautinnolliseksi.Oman itsen kanssa onkin helpompi elää, kun voi peilata itseään rakastetun katseessa. Ei ole tylsää, ei ole sitä "tässäkö kaikki"-tunnetta. Aivot ovat äkkiä täynnä dopamiinia ja oksitosiinia. Elämässä on väriä ja uutuudenviehätystä.Uskon kyllä, että tietyllä tavallahan jotain vikaa pinnan alla on ollut sellaisessakin paisuhteessa, jossa kaikki on muka hyvin, mutta toinen on jo irtisanoutunut jollakin tunnetasolla sen verran, että katse on kääntynyt parisuhteen ulkopuolelle. Jokin etäisyys on hiipinyt shteeseen,kun sitä omaa sisäistä maailmaa ei olla jaettu puolison kanssa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat