Vierailija

Mulla on suoli alavatsalla sellainen kova pitkulainen, jonka siis tuntee helposti tosta ihon läpi. On ollut jo vuosia. Mitä se on? Ulostettako suolessa? (on ollut siinä aina, ei ole lähtenyt välillä pois..)

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun mun lapsella ja isällä on ollut sellainen. Mutta tää ei ole tyrä, vaan tuntuu vaan ikään kuin suoli pitkältä matkalta kovana pötkylänä.

No mulla on myös just tollanen vasemmalla ja pitkään sitä kummastelin kunnes tajusin, et oikealla on myös samanlainen. Ultrattu on, ei näy poikkeavaa. Se on kyllä vatsalihas mulla, kun esim. jalkoja nostaa selinmakuulla lattiasta ylös, niin jännittyy.

Olen tuosta tyräasiasta kyllä varma. Tiedän että kyseessä on suoli, onko se nyt sitten paksusuoli tuolla kohdalla (ainakin yhden kuvan mukaan on paksusuolen osa 'vemmelsuoli'). Ei pullistu sieltä ulos mitenkään, ja on todellakin kova. Sen tuntee vaan kun sormilla 'muljauttelee' aika syvältä tosta alavatsalta. Ja voisin tosiaan kuvitella että siellä on suolessa kovaa ulostetta, mutta kun se on ollut siinä jo varmaan 15-20 vuotta. Kyllähän tuo suoli on muutaman kerran tässä välissä ehtinyt tyhjentyä.. Itsekin pelkään kasvainta ja täytyisi varmaan joo käydä näyttämässä lääkärille. Mutta voisiko se olla syöpää kun on ollut jo niin kauan?

Tuskin se syöpä on. Ehkä se vain on niin pinnassa, että tuntuu. Yhdellä tutulla oli keuhkot väärinpäin (siis vasen puoli oikealla ja toisinpäin) Ja toisella puuttui aivosta joku lohko,ihan sattumalta molemmat tapaukset selvinneet eikä ole elämää haitanneet mitenkään.Käy kuitenkin lääkärissä niin selviää. Tuskin mitään vakavaa :)t. se, joka ehdotti miehen sukupuolielintä :)

Että olisin iloinen, jos mahanahkani olisi sen verran ohut, että tuntisin suoleni. Mut kun nahkani alla on monen sentin läskikerros, et ei toivoa.

Tarkennukseksi viimeiselle, että ei tuo minunkaan mahani ohuenohut ole, ja en tosiaan tunne suolta mistään muustaa kohden kuin tuosta yhdestä kohti n. 10cm matkalta. Koko muusta mahasta ei erotu mitään erillistä suolenpätkää.

mutta ei se ole lihaskaan. Teidän pitäisi päästä kokeilemaan tätä kummallisuutta itse. Kuvitelkaa vaikka joku juomukortsu, joka on täytetty jollain kovalla täytteellä niin että siitä tulee sellainen muhkurainen makkara. Sitten sellainen upotettaisiin tuonne vasemmalle puolelle alavatsaa niin että tuntisitte sen ihon ja vararasvan läpi. Pystyisitte sormilla tunnustelemaan sen etenemistä kunnes se jossain vaiheessa häviäisi. Tämän paremmin en osaa kuvailla, mutta olen siis ihan varma että kyse on suolesta, ei lihaksesta tai sukupuolielimiestäkään ;-)

Könysin äsken tuossa lattialla tekemässä vatsalihaksia ja kourimassa mahaa oikein kunnolla: mulla ei ole tuollaista oikealla, ihan varmasti. Kun nostan vasenta jalkaa lattiasta ylös, vatsalihakset tietysti jännittyy, mutta mielestäni tuon möykyn päältä, tai voihan se olla että itse möykkykin jännittyi, tosi vaikea saada selkoa :-O Mutta kiitos vinkistä!!

Ja suoli on PEHMEÄÄ, että ei sitä oikein voi vatsan päältä mitenkään tuntea, sori nyt vaan. :) Se, minkä tunnet, voi olla kohdun pohja tai virtsarakko - sen tuntee vatsaa painellessa. Tuntuu hieman kovalta, kun siellä yleensä on hieman virtsaa. Kohtu on elin, ja senkin tuntee vatsan peitteiden päältä tunnustellessa. Mutta suoli on näiden alla, ei mitenkään mahdollista sinun sitä tuntea!

Tai voihan se olla jokin hyvän laatuinen kasvain. Mitään vakavaa tuskin voi olla, kun noinkin kauan olet sen tuntenut!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat