Ullakkovarastoon oli taas murtauduttu! Miten tulisi toimia

Vierailija

viimeksi meillä ei ollut vakuutusta nyt on. Ihmettelen kuinka tälläkin alueella

joka ei ole mikään lähiö eikä kaupungin asuntoja lähimaillakaan, niin jatkuvasti murtaudutaan varastoihin. Muutimme tuonne keväällä ja tämä on jo toinen kerta, tavaraa oli viety mm. Playstation ja minun vaatteitani joka oliva aika nukkavireusjakin osa, siksi olivat siellä.

Miehen CD:t oli viety myös.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Jos taloyhtiön yhteisissä tiloissa olevissa komeroissa säilyttää jotain varastamisen arvoista, niin kyllä ihan taatusti kerjää verta nenästään.Jos katsot naapureidesi komeroita, niin tuskin kukaan säilyttää mitään kovin arvokasta niissä.Eiköhän nyt kannata ottaa ap lusikka kauniiseen käteen ja hommata omaan asuntoon riittävät säilytyskalusteet ja karsia tavaramäärä niin, että ne niihin mahtuu.

Jos teillä on rahat vähissä, niin esimerkiksi kierrätyskeskuksista saa kalusteita aika vähällä rahalla. Esimerkiksi lundian hyllyjärjestelmien osia saa liki ulosheittohinnoin.

Vierailija

kovaäänisiä ja ilmeisesti juopottelevat, parikin asukasta on niin sinisiä tatskoja täynnä että! tässä alkaa tietty olla jo aika vainoharahinen.

Vierailija

Mitään arvokasta ette sinne varastoon vie. Eikös CD:t joutanutkin mennä kerta eivät olleet käytössä. Ilmeisesti pelikkarikin oli ylimääräinen tai turha kerta se lojui varastossa.

Ne rosvot tietää, että teidän kopista ainakin löytyy kaikkea arvokasta.Elämänne helpottuu muutenkin huomattavsti, kun alatte myydä tai kierrättää tavaraa jota ette käytä.

Vierailija

Vanhoja huonekaluja, joita ei enää tarvittu, muttei saatu aikaiseksi hävittää. Vieraspatjat. Joulukoristeet. Talviurheiluvälineitä, sellaisia joilla ei juuri mitään arvoa (vanhoja jääkiekkomailoja, pulkat, liukurit jne.). Vanhat kaiutinkotelot. Kaikkea arvotonta siis. En kyllä ikinä olisi vienyt sinne mitään elektroniikkaa tai muutakaan, jonka katoaminen olisi haitannut.

Vierailija

meidän asuntoon ei sovi enempää säilytystilaa, sekin on fakta.

Johan sen sanoin, asunto ei voi olla varastohuone.

Meillä ei ole lapsia, ei ole koko rapussa.ap.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat