Vierailija

Olen vasta aloittanut.. nyt tammikuun alkupuolella, ja saan ensimmäisen palkkani helmikuun puolessä välissä.

Mietin tuossa, että miten tarkasti "pitää" tai kannattaa laskea ruuan menekki, kun siitä kuitenkin saa vaan sen tietyn korvauksen...? Eli jos välipalana on esim jugurtti ja leipä niin pitääkö antaa lasten syödä niitä jugurtteja niin paljon kun maistuu vai voinko sanoa, että se yksi riittää?

Hoitolapseni kun ei aamuisin suostu syömään puuroa niin sehän tulee kalliimmaksi aina antaa jugurttia tai hedelmää tms. ?? eikös?Tuli vaan mieleen nämä asiat, vaikka hyvähän se on kyllä jos lapset syövät hyvin! =)

Kommentit (2)

jos siis tulevat halvemmiksi pikkupikareissa... Vatsa täytyy saada täyteen, mutta ruokaa voi myös säännöstellä. Niin päiväkodissakin tehdään. Herkkuja (jogurtti, pasteija, pulla) saa yhden tai jonkun muun säännetyn määrän ja sitten näkkäriä/juurespaloja päälle jos ei nälkä lähde. Sama ruoan kanssa. Tietty määrä lihapullia tai kalapaloja/lapsi ja sitten lisukkeita enemmän jos tuntuu, että vielä maistuisi. Ihan millintarkkaa ei varmaan tarvi olla pph:n luona mutta periaatteet on hyvä tehdä lapsillekin selväksi. Ei voi syödä pelkkiä herkkuja vaan ne ovat lisä. Ja pIhviannos on pihviannos ravintolassakin, salaattipöydästä voi ehkä hakea täydennystä tai leipäkorista, mutta toista pihvia tuskin saa vaikka tilaa vatsaan jäisi...

En kyllä lähtisi edes joka päivä jugurtteja tarjoamaan. Keittäisin aamulla puuron, mutta jos se ei kelpaisi niin sitten saisi leipää sen sijaan, ei jugurttia (kuin poikkeuksellisesti). Puuroa kyllä maistattaisin joka aamu. Vaihdellen eri puuroja, kaurapuuroa, ohrapuuroa, riisipuuroa, mannapuuroa, neljän viljan puuroa... Ehkä joku maistuu?Ruokakorvaus on niin pieni, ettei sillä voi ihmeitä tehdä eikä kalliita ruokia tarjoilla rajattomasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat