OULUN KAAKKURISSA asuvat/ asuneet, kertokaa millainen paikka se on asua?

Vierailija

Harkitsemme muuttoa Kaakkuriin, mietimme vaan olisikohan se millainen paikka asua lasten kannalta. Olisiko koulu liian iso?Onko paikalla ketään joka asuu/ on asunut Kaakkurissa ( uudella puolella siis, metsokangas, kiviharju, metelinkangas jne)? Mitä hyvää / huonoa mielestänne?KIITOS

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Ensin kyllä epäilin, että millaista lapsella on olla isossa koulussa. Ainahan yleensä puhutaan pienen koulun puolesta. Kuinka oppilaat on "jaettu" koululla, onko pienille oma sisäänkäynti ja piha?Joo-o, kyllä täällä Talvikankaalla on hankala tulla toimeen ilman autoa, juuri sen takia kaakkuri kiinnostaakin, koska kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.Muuttopäätös taitaa kohta puoliin varmentua... : )ap

Vierailija

mahdollinen asuntokaupalle!Just myi naapurini kahdessa viikossa ja hyvään hintaan asuntonsa!Alue on mitä parhain! Tosi rauhallinen, ikinä en ole törmännyt minkäänlaiseen häiriköintiin tai varasteluun yms. Lapsilla paljon kavereita, mukavia lapsiperheitä ympärillä ja kaikki palvelut lähellä.Tervetuloa vaan:)

Vierailija

Hyvää on hyvät kulkuyhteydet, Zeppelin lähellä ja monipuolinen ostari kaakkurissa, hyvää myöskin se että alueella asuu paljon lapsiperheitä.Huonoakin on se että alueellaa asuu ehkä liikaakin lapsiperheitä. Päiväkoti, neuvola ja koulut tosi ruuhkaiset, opet ja hoitajat kärttyisiä. Kaupungin vuokratalokeskittymä ostarin vieressä tuonut mukanaan myös ne perinteiset lieveilmiöt vetelehtijöineen ja asunto- ja autovarkauksineen. JOku pedofiilinkin sillä alueella luuhailee.Muutimme pois.

Vierailija

eli ei kannata ainakaan sen perusteella asuinpaikkaansa valita. Mutta, jos olette yhtään viisaita, neuvoisin välttämään Talvikangasta ja Heikkilänkangasta viimeiseen asti.Paitsi jos viihdytte asuinalueella, josta kauppaan ja lähimmälle pankkiautomaatille on 2-3km matka, posti, apteekki, kirjasto, neuvola ja terveysasema ovat nekin 2-6km päässä.Eli jos asuminen keskellä ei mitään, nukkuvassa omakotitalolähiössä kiinnostaa, niin valitkaa Talvikangas ja Heikkilänkangas

Vierailija

erittäin tyytyväisiä valintaamme. Koulu on hyvä, palvelut lähellä ja me on kyllä aina päästy terveysasemalle just silloin kun tarvis on. Ei sille sekunnille kun on soitettu mutta samalle päivälle, ihan aina. Ja meillä sairastellaan paljon. TK:ssa oli ongelmia silloin kun piti vielä käydä keskustassa, nyt meillä on oma tk.Lapsilla paljon kavereita lähellä ja liikenneyhteydet, myös julkiset, hyvät.Ja vastoin monen ennakkokäsitystä; todella rauhallinen paikka asua.

Vierailija

Tosi kiva kuulla positiivista palautetta, yleensä törmää vaan siihen negetiiviseen Kaakkurista puhuttaessa : )Kaakkuri olisi meille sopiva asuin-alue, koska kaikki lähellä. Arki olisi varmasti niin paljon helpompaa. Koulu lähellä ja siinäkin olisi varmasti puolensa, ettei koulua tarvitsisi vaihtaa, koska luokat 1-9 saman katon alla.Asumme nyt talvikankaalla, jossa koulu 1-2 ja sitten vaihto toiseen kouluun 3-6 ja sitten ylä-aste.Ja vieläkin kaipaileisin mielipiteitä Oulun kaakkurista :- )

Vierailija

Kaikki palvelut niin kaukana ja joka paikkaan pitää viedä autolla. Ei onnistu ei.Kaakkurissa ollaan me asuttu nyt 2-vuotta ja tooosi rauhallista ja ihanaa aluetta. Koulu tosi mukava ja erittäin nykyaikainen kaikessa. Koululta löytyy kuraattorit ja psykologit yms ja kiusaamisiin yms ongelmiin puututaan heti ammattitaidolla. Eskarissa meillä on nyt tyttö siinä koulun yhteydessä ja aivan mahtava ope ja muu henkilökunta! Jokainen lapsi otetaan yksilönä ja sen mukaan harjoitukset jne. Kummiluokka löytyy koulun puolelta ja kouluunkin käydään tutustumassa aina silloin tällöin. Varmasti helpottaa sitten ensi vuoden kouluun sopeutumista:)Kaakkurista löytyy kävelymatkan päästä kaikki palvelut. Tosi rauhallista on. Suosittelen lämpimästi:)

Vierailija

Talvikangasta parempaa asuinaluetta saat Oulusta etsiä. Etenkin lasten kannalta todella rauhallista asua. Mutta omapahan on valintasi. En lähtis.

Vierailija

Asumme nyt pohjois-puolella, muutto kaakkuriin lyhentäisi minun työmatkaani huomattavasti.Miten te, jotka asutte nyt kaakkurissa koette marketin luona olevan liikenteen / moottoritien liikennemelun??

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat