Vierailija

Harkitsemme muuttoa Kaakkuriin, mietimme vaan olisikohan se millainen paikka asua lasten kannalta. Olisiko koulu liian iso?Onko paikalla ketään joka asuu/ on asunut Kaakkurissa ( uudella puolella siis, metsokangas, kiviharju, metelinkangas jne)? Mitä hyvää / huonoa mielestänne?KIITOS

Sivut

Kommentit (32)

Ensin kyllä epäilin, että millaista lapsella on olla isossa koulussa. Ainahan yleensä puhutaan pienen koulun puolesta. Kuinka oppilaat on "jaettu" koululla, onko pienille oma sisäänkäynti ja piha?Joo-o, kyllä täällä Talvikankaalla on hankala tulla toimeen ilman autoa, juuri sen takia kaakkuri kiinnostaakin, koska kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.Muuttopäätös taitaa kohta puoliin varmentua... : )ap

mahdollinen asuntokaupalle!Just myi naapurini kahdessa viikossa ja hyvään hintaan asuntonsa!Alue on mitä parhain! Tosi rauhallinen, ikinä en ole törmännyt minkäänlaiseen häiriköintiin tai varasteluun yms. Lapsilla paljon kavereita, mukavia lapsiperheitä ympärillä ja kaikki palvelut lähellä.Tervetuloa vaan:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvää on hyvät kulkuyhteydet, Zeppelin lähellä ja monipuolinen ostari kaakkurissa, hyvää myöskin se että alueella asuu paljon lapsiperheitä.Huonoakin on se että alueellaa asuu ehkä liikaakin lapsiperheitä. Päiväkoti, neuvola ja koulut tosi ruuhkaiset, opet ja hoitajat kärttyisiä. Kaupungin vuokratalokeskittymä ostarin vieressä tuonut mukanaan myös ne perinteiset lieveilmiöt vetelehtijöineen ja asunto- ja autovarkauksineen. JOku pedofiilinkin sillä alueella luuhailee.Muutimme pois.

eli ei kannata ainakaan sen perusteella asuinpaikkaansa valita. Mutta, jos olette yhtään viisaita, neuvoisin välttämään Talvikangasta ja Heikkilänkangasta viimeiseen asti.Paitsi jos viihdytte asuinalueella, josta kauppaan ja lähimmälle pankkiautomaatille on 2-3km matka, posti, apteekki, kirjasto, neuvola ja terveysasema ovat nekin 2-6km päässä.Eli jos asuminen keskellä ei mitään, nukkuvassa omakotitalolähiössä kiinnostaa, niin valitkaa Talvikangas ja Heikkilänkangas

erittäin tyytyväisiä valintaamme. Koulu on hyvä, palvelut lähellä ja me on kyllä aina päästy terveysasemalle just silloin kun tarvis on. Ei sille sekunnille kun on soitettu mutta samalle päivälle, ihan aina. Ja meillä sairastellaan paljon. TK:ssa oli ongelmia silloin kun piti vielä käydä keskustassa, nyt meillä on oma tk.Lapsilla paljon kavereita lähellä ja liikenneyhteydet, myös julkiset, hyvät.Ja vastoin monen ennakkokäsitystä; todella rauhallinen paikka asua.

Tosi kiva kuulla positiivista palautetta, yleensä törmää vaan siihen negetiiviseen Kaakkurista puhuttaessa : )Kaakkuri olisi meille sopiva asuin-alue, koska kaikki lähellä. Arki olisi varmasti niin paljon helpompaa. Koulu lähellä ja siinäkin olisi varmasti puolensa, ettei koulua tarvitsisi vaihtaa, koska luokat 1-9 saman katon alla.Asumme nyt talvikankaalla, jossa koulu 1-2 ja sitten vaihto toiseen kouluun 3-6 ja sitten ylä-aste.Ja vieläkin kaipaileisin mielipiteitä Oulun kaakkurista :- )

Kaikki palvelut niin kaukana ja joka paikkaan pitää viedä autolla. Ei onnistu ei.Kaakkurissa ollaan me asuttu nyt 2-vuotta ja tooosi rauhallista ja ihanaa aluetta. Koulu tosi mukava ja erittäin nykyaikainen kaikessa. Koululta löytyy kuraattorit ja psykologit yms ja kiusaamisiin yms ongelmiin puututaan heti ammattitaidolla. Eskarissa meillä on nyt tyttö siinä koulun yhteydessä ja aivan mahtava ope ja muu henkilökunta! Jokainen lapsi otetaan yksilönä ja sen mukaan harjoitukset jne. Kummiluokka löytyy koulun puolelta ja kouluunkin käydään tutustumassa aina silloin tällöin. Varmasti helpottaa sitten ensi vuoden kouluun sopeutumista:)Kaakkurista löytyy kävelymatkan päästä kaikki palvelut. Tosi rauhallista on. Suosittelen lämpimästi:)

Talvikangasta parempaa asuinaluetta saat Oulusta etsiä. Etenkin lasten kannalta todella rauhallista asua. Mutta omapahan on valintasi. En lähtis.

Asumme nyt pohjois-puolella, muutto kaakkuriin lyhentäisi minun työmatkaani huomattavasti.Miten te, jotka asutte nyt kaakkurissa koette marketin luona olevan liikenteen / moottoritien liikennemelun??

mutta tuttuja asuu Kaakkurissa ja Metsokankaalla. Siitä Cittarin luonaolevasta kerrostalo alueesta en tiedä mitään, mutta Kaakurin omakotitaloaleet ovat viihtyisiä ja rauhallsia. palvelut (kaupat, koulut, kirjasto, terveysasema) ovat hyvät ja joka paikkaan on lyhyt matka.Kaakkurin koulu on mukava ja nuorekas. Opettajakunta on erittäin pidettyä ja nuorekasta. En tiedä ketään joka ei viihtyisi yläasteella siellä. Ala-asteen lapset kävivät Oulunlahden kouluussa.En ikinä muuttasi pohjoispuolelle jokea

Ei mitään negatiivista sanottavaa. Asumme omakotitalo alueella, joten tuosta kerrostalo alueesta en osaa sanoa. Hyvät palveluthan täällä nyt on ja kaikki lähellä.

Koulu on mielstäni kiva, vaikka onkin iso. Ainakaan meidän lapsilla ei ole ollut siellä mitään ongelmia ja minulla on sellainen käsitys että ongelmiin saa hyvin apua. Kiusaamisen suhteen tuossa koulussa ollaan hyvin tarkkoja ja puututaan todella hyvin. Fiksu henkilökunta.

Päiväkodissa meillä ei lapset ole muuten olleet kuin puolipäiväisessä eskarissa ja sielläkin ope on aivan uskomattoman ihana tyyppi.Meillä oli suunnitelma että asumme täällä pari vuotta ja rakennamme sitten lopullisen talon rauhallisemmalle paikalle, mutta emme olkkaan malttaneet muuttaa pois. =) Nyt ollaan asuttu täällä 5,5 vuotta

Kivaa ja rauhallista aluetta on. Kaikki palvelut lähellä ja lapille paljon leikkipuistoja.Koululla on omat sisäänkäynnit eri vuosiasteille. Eskarit ja ekaluokkalaiset ruokailevat päiväkodin pienessä ruokalassa.

Pihat on vähän eroteltu toisistaan, eikä ainakaan ekaluokkalaiset saa kulkea koko koulun pihalla.

Koulu on jaettu soluihin, joten pienemmät oppilaat eivät juurikaan isompia edes näe päivän aikana.

Solut on suljettu omiksi "pesikseen" ovilla ja niissä on kotoisat "olohuoneet" sohvineet ja pöytäryhmineen.

Kiva koulu, eikä koulun suuruus ole haitannut yhtään.

Tervetuloa Kaakkuriin! =)

Kävin jokin aika sitten lasten kanssa siellä leikkipuistossa (syksyllä) ja sehän oli rikottu jo ennen kuin se oli valmistunut. ja siinä toisella puolenhan on iso kerrostalo/rivari/luhtitalolähiö. Kauhean ahtaasti rakennettu ja paljon ihmisiä pienellä alueella.itse asun vähän kauempana, vanhahkossa rivitaloyhtiössä omakotitalovaltaisella alueella. Meidän rivaripihatkin on melkein yhtä isoja kuin nuo omistontit uusilla alueilla. Itselleni jäi Talvikankaasta aika negatiivinen kuva. Kaakkurissa en ole kuin pyörähtänyt, siitä en osaa sanoa kovin mitään.

aika rauhaton on mun mielestä tuo uusi puoli kaakkurista, etenkin se marketin ympäristö vähän rauhaton. Vanhan puolen kaakkurista ei mitään pahaa sanottavaa, tai oulunlahti tai kiviniemi?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat