Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eka pitää lopettaa se kuivunut suhde! TIETYSTI!!! Mikä tässä on niin hemmetin vaikeaa ymmärtää?Jos alkaa tuntua näivettyneeltä pitkässä suhteessa, pitää keskustella asiat selviksi ja päättää joko yrittää parantaa vanhaa tai hylätä se toivottomana. Sitten ei tarvitse pettää ketään eikä pahoittaa toisten mieliä ja pilata toisilta elämiä.Haetko pettämiselle jotain oikeutusta vai mitä oikein ajat takaa?

Kommentit (8)

kuten sanottu, uteliaisuuttani kyselen kun täällä on niin fanaattista porukkaa aina ettei tiedetä muita värejä kuin musta ja valkoinen. Ihmiset jotka eivät itse ole kokeneet tuota ihastumista tai rakastumista eivät tiedä mistä edes puhuvat, kunhan vain huutelevat ja jakelevat neuvoja ja tuomitsevat muita. Olisi mukava joskus kuulla miten joku sellainen joka täällä itse moralisoi muita onkin kokenut jotain samanlaista mistä on muita aiemmin täällä ruoskinut, miten sitten on suu pantu ja mieli tunteiden hillinnästä muuttunut? Kuinka helppoa se on?Miksikö ihmiset roikkuu huonossa suhteessa, ikuisuuskysymys??

Ehkä ei vaan osata nostaa kytkintä ja myöntää tosiasioita, ehkä elämä yksin pelottaa ja on helpompi lähteä kun uusi on jo katsottuna valmiina.

entinen suhde täytyy olla poissa kuvioista, jos uutta aloittelee. Jos entinen kuivunut kasaan, niin miksi siinä roikutaan? Ja taas en usko siihen (ainakaan omalla kohdallani), että voisin rakastua toiseen, koska rakastan miestäni. Ihastua ehkä voisi, mutta ne tunteet menee ohi, kun ei ala niitä ruokkimaan.Vaikea kuvitella, että uusi rakkaus voisi noin vain varkain kävellä elämääni, nyt kun on suhde kunnossa. En tietysti tiedä mikä tilanne olisi, jos suhde ei olisi kunnossa. Mutta meillä ainakin pyritään puhumaan ongelmat ja yleensäkin ruotimaan suhteen mielekkyyttä silloin kuin jokin on vialla. Minusta toisen ihmisen kunnioittamiseen liittyy myös se, että suhde lopetetaan sivistyneesti, eikä niin, että tuotetaan toiselle mielipahaa enemmän kuin se on tarpeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

kuten sanottu, uteliaisuuttani kyselen kun täällä on niin fanaattista porukkaa aina ettei tiedetä muita värejä kuin musta ja valkoinen.
Sinun näkemyksesi on aivan yhtä subjektiivinen kuin meidänkin. Taidat pelätä, että muilla on onnellisempi parisuhde kuin sinulla?

Mun tietämissäni tapauksissa ei ole yksikään kestänyt. Loppuvat yleensä tosi pian sen jälkeen, kun on tullut ilmi. Näin se taitaa mennä tilastojenkin mukaan.Ja mitä tulee tuohon, että yleensä petetään, niin minusta se on luusereidn touhua. Just tuo, ettei uskalla nostaa kytkintä, ennen kuin on joku toinen, kertoo kyllä todella huonosta itsetunnosta ja suhderiippuvuudesta. Ihminen ei ole sinut itsensä kanssa, eikä uskalla olla yksin eli totaaliluuserin hommaa. Ja muutenkin, yleensä se satuttaa tosi monia eli täytyy olla vielä itsekäs ja kylmä ihminen, joka tuohon peliin alkaa.Tosimies/-nainen lopettaa siististi sen aikaisemman suhteensa ja sen jälkeen voi jossain vaiheessa alkaa haaveilemaan uudesta.

Täällä palstalla jonkin aikaa pyörineenä on pakko esittää kysymys teille:Jos kahden ihmisen välisessä suhteessa siis pettämistapauksissa, tunteet ovat aina mielestänne ohimeneviä, valheellisia ja tulee lopettaa heti alkuunsa, miten ihmiset sitten kuitenkin hyvinkin usein löytävät sen uuden rakkauden juuri näin? Se uusi rakkaus kävelee elämään kuin salaa (siis ihan tietoisesti sitä hakematta)eikä sitä vastaan voi eikä haluakaan kääntyä.Mistä te viisaat sitten tiedätte ettette käännä selkäänne juuri sille oikealle rakkaudelle joka teille on ehkä tarkoitettu? Uskotteko siihen että kun kerran on löytänyt jonkun, sen kanssa on oltava hamaan hautaan asti vaikka suhde välillänne olisi jo vuosia sitten muuttunut lähes plantoniseksi. Että parempaa ei ole eikä tule? Rakkautta on suhteessanne vielä roppakaupalla, muttei sitä ihanaa intohimoa mikä saa ihmisen hehkumaan ja innostumaan esim. seksistä kumppaninsa kanssa vielä 20 avioliittovuodenkin jälkeen?Ja mitenkähän se tunteiden lopettaminen sitten käytännössä tapahtuu??Asiallisia vastauksia kiitos, eikä mitään "vittu perkele huora", minulla ei ole suhdetta, kysyn uteliuaisuudesta.

Komppaan edellisiä vastaajia. Uudelle rakkaudelle tai ihastumiselle on aina oltava tilaus, ei se noin vain iske. Jos ei entisessä suhteessa kaikki ole kunnossa, se lopetetaan ensin ja sitten etsitään uusi.Sinulle olisi varmaankin ihan OK, jos miehesi ilmoittaisi yhtäkkiä löytäneensä elämänsä naisen ja muuttavansa tämän luo?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat