Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siinähän se tulikin jo otsikossa.

Jotain kaipaan tähän elämääni. Itämaiset uskonnot kiinnostaa, buddhalaisuutta olenkin tutkinut, hindulaisuus sekä Äiti Amman opit kiehtoo.

En kuulu kirkkoon, ylipäätään uskon tieteen näkemykseen. Mutta joku noissa itämaisissa kiehtoo, ehkä se ihmisen, elämän kunnioittaminen. Eihän tuo niin "uskontoa" olekaan, vaan yleisen hyvän jakamista.Ahdistaa tämä materian haaliminen, länsimainen oravanpyörä. Lapset ei saa olla lapsia, pitää olla tehokas. Elää juuri niin kuin naapurisi, tai olet outolintu.Ehkä pitäisi myydä talo ja lähteä. Ottaa lapset ja perhe, ja poistua jonnekin.

Sitä suunnitellessa pitää vaan nyt tutkia, oppia ja nöyrtyä.Muita?

Kommentit (15)

mandalatupa on sellaienn paikka missä monella näkijällä on mahdollisuus keskustella henkisistä asioista, paljon kaikkea tarot juttua ja tarinaa.

Sehän on puoliksi piilotettu foorumi, eli ne jotka on kirjautuneita saa oikeuden salattuun osaan. Näkijät siellä vastaavat myös ilmaiseksi.

Robin Sharma: Munkki joka möi Ferrarinsa.Itse samoissa fiiliksissä. Sydän tappelee tätä kulutusyhteiskuntaa vastaan, mutta minkäs teet. Mukana mennään, mutta omalla tyylillä.

Uskalla tehdä niinkuin sydän sanoo.Voimia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

syksyisin on hengen ja tiedon messut helsigissä talvella samat taisi olla joutsenossa

mandalatupafoorumi

ellien kristallipallo

reikifoorumi

kuudes aisti blogi

Kiitos vastauksistanne.

Tahtoisin vielä täsmentää etten ole kiinnostunut länsimaisista uskonnoista, en ev.lut-kirkosta enkä muustakaan vastaavasta uskonnosta.Pitääkin tutustua joihinkin teosofisiin teoksiin. Tuossahan kiteytyy aika runsaasti erilaisia itämaisia uskontoja ja uskomuksia, eikös? Vai olenko käsittänyt asian väärin? Eikös teosofiassa ole jokaisella "vapaus uskoa mihin tahtoo"?Kiitos vinkeistä. Tuon kirjan olenkin lukenut, on aika mieltä avartava.

Vaikea selittää mitä sitä hakee. Jotain viisautta, rauhaa, syvempää otetta elämään.Hyvää talven jatkoa teille.

Hyviä kirjoja löytyy esim. teosofia-osastolta. Myös tesofian luennoilla kannattaa käydä! Lehdistäkin löytyy hyviä juttuja mm. Minä Olen ja Ultra-lehdistä. Kirjoja on valtavasti, kirjastoistakin löytyy tosiaan aika hyvin, mutta myös netin kautta voi tilata esim. Aatmasta.Ja täältä netin ihmeellisestä maailmasta löytyy vaikka mitä. Minusta tuo Astro on aika hyvä keskustelupalsta, siellä ei juuri asiattomuuksia ole, saa jutella ihan rauhassa.Mielenkiintoista on tutustua buddhalaisuusteen, hindulaisuuteen, auyrvedaan ja taolaisuuteen, unohtamatta muinasta suomalaista uskontoa.En muista mitä kirjoja luin kun etsijän tieni alkoi yli 20 v sitten, mutta nykyisiä suosikkeja ovat: Kahlil Gibranin teokset, Nag Hammadin kätketty viisaus (ja sieltä erityisesti Tuomaan evankeliumi), Eino Leinon runot, Kalevala, Hunnuton Isis, Raamattu (erityisesti sananlaskut)...Valoa tiellesi, etsivä löytää!

Itselleni Reikin 1. kurssi avasi henkisyyden portit. Reiki ei ole sidoksissa mihinkään uskontoihin, mutta useat Reiki-ihmiset kyllä ovat hiukan buddhalaisia ajatusmaailmaltaan, enkelitkin ovat läsnä monille.Googlella löytyy paljon suomeksikin tietoa, ja hyvä foorumi.

Kuten tässäkin ketjussa muutama, me olimme kyllästyneitä tähän jatkuvaan rahan perässä juoksemiseen. Möimme pienen omaisuutemme, asunnon ja auton. Nyt olemme asuneet Intiassa kuusi kuukautta. Kierrelty hieman, mutta nyt olemme asettuneet Goaan. Aiomme olla reissussa ainakin pari vuotta, esikoisella alkaisi eskari syksyllä 2011. Nuorempi on vasta puolitoista vuotias, ja kolmas lapsi on haaveissa.Kannattaa miettiä tarkkaan mitä sitä elämältään tahtoo, ja tehdä ratkaisut sen pohjalta.Me ainakin voimme sanoa että elämme unelmiemme elämää.

sellanen kasvun paikka, että kasvoin henkisesti paljon. Itseoppineesti ilman kirjoja.Tosin äitiys ennen sitä oli jo tehnyt pohjatyön.siitä seurasi, että opin olemaan enemmän välittämättä siitä mitä pitäisi tehdä ja omistaa vaan teen miltä tuntuu. ts. ehkä jonkun sivullisen silmiin autottoman yh:n kituuttelu kerrostalossa lasten kanssa pulloja ja roskia pihalta keräillen voi olla säälittävän näköistä, mutta mulla tää istuu hyvin tähän "pienet teot pelastaa maailman" -ajatteluun.kolmas hyvä oli se, että pääsin eroon ukosta joka taas on tuon kulutushypen perään. Ei tarvitse heti lähtömetreillä kotona kinata joka asiasta.Voi olla että mun korvien väli täsmää paremmin kanssa noihin itämaisiin uskontoihin päin, mutta mitä väliä, minusta nekin on vain ulkoisia "diagnooseja", siksi roikun vaan ev. lut kirkossa, ehkä merkiksi siitä että uskon edes johonkin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat