Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ollaan ihmetelty lapsen vetämättömyyttä tän talven aikana. Istuu vaan, välillä riehaantuu mutta alkaa sitten herkästi itkemään ja jää makaamaan tai istumaan taas. Ennen oli oikea hulivili, nyt ei liikkuisi mihinkään ei sisällä eikä varsinkaan ulkona. Viimeyönä taas aamuyöllä tuskastuin, kun lapsi yski tunnin, ja vauvakin siihen heräsi. Tajusin että on yskinyt viikko tolkulla öisin, noin neljästä viiteen!Millaista se astmayskä on? Pojallani hieman limaista, mutta ei lohkea kunnolla niinkuin flunssassa. "Itkahtaa" välillä yskiessään, mutta ei yskä häntä varmaan satu, mutta hereillä pyörii.Atooppinen ihottuma on, korvakierre näyttäisi helpottaneen.

Kommentit (1)

Oli 3v kun astma todettiin,nyt vuoden ollut lääkkkeet käytössä. Meillä lapsi ei suostunut ulkona kävelemään juuri lainkaan, jos mentiin jonnekkin kävellen niin tunkin aina seisomalaudalle tai pulkkaan. Vaikka kaverit käveli/juoksi nuo matkat.

Rasitus ja pakkanen tai lömpötilojen vaihtelu (pakkasesta sisälle) aiheutti myös yskänpuuskia.

Aamuöinen yskä oli myös jatkuvaa. Lääkkeiden myötä on alkanut liikkua normaalisit ja yskäkin jäänyt pois. Aina kun sairastuu esi. tavalliseen flunssaan joutuu lääkitystä nostamaan ja joskun yöllä antamaan lisää lääkettä,mutta lääkkeillä oireet pysyvät kurissa. Atooppinen iho on myös meidän lapsella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat