Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meillä on miehen kanssa mennyt jo pidempään huonosti. Ei mitään suuria ongelmia(esim pettämistä ynm) mutta monta pientä tekee yhteensä paljon.

En ole edes ihan varma rakastanko miestäni enään. Luullen kyllä että rakastan mutta tämä kaikki riitely on haudannut sen tunteen jonnekkin syvälle.

Monesti ollaan puhuttu asioista ja sit menee 2päivää hyvin ja sit taas alkaa riitely.

Suurimmaks osaks ne alkaa taas sen takia että mä muistelen vanhoja asioita. Ollaan esim sovittu miehen kanssa että ei tee/sano jotain koska loukkaannut/suutun. no sit 2 päivän jälkeen kumminkin sanoo tai tekee niin suutun ihan hrveästi. Sitten vettoan että kun tämä ei ollyt ensimmäinen kerta ja alan jahkaamaan vanhoja.

Miten ihmeessä sitä sais itsenä oikeesti unohtamaan meneet ja aloittamaan tämä suhde ihan puhtaalta pöydätlä??

Kommentit (1)

Käy ihmeessä puhumassa ulkopuoliselle tai sitten avaudu kunnolla jollekin ystävällesi teidän ongelmista ja huolista.Tuli sellainen vaikutus tekstistäsi, että riitelynne ja vanhojen muistelu johtuisi turhautumista. Tarkoitan sitä, että jos arki rullaa samaa rataa joka päivä, eikä ole mitään muuta syytä riidellä ja purkaa sitä turhautumista, niin tulee kaivettua vanhoja asioita. Ja kuten itse totesit: "ei mitään suuria ongelmia".Rohkeasti vain puhumaan esim. ammattilaiselle, niin voit siellä päästellä höyryt pihalle :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat