Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Otsikossa se asia tulikin:) Oltais ekaa kertaa menossa ja nyt aloin miettiä että pitäiskö jäädä kotiin ku on nuhainen. Ei ole kuumetta eikä muuta vaivaa. Räkä vaan valuu.

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mut tosiaan miettisin että jos on pelkästään nuhaa. Ei kuumetta ei yskää. Eikä ole edes ollutkaan. Mut siis taitaa sekin sit haitata:( harmi ku olin niin odottanut että sinne pääsen lapsen kanssa:(

No jos nenä on aivan tukossa ja tukkoisuus on alkanut juuri ja on vahva epäilys, että tulossa on isompikin tauti, niin en menisi. Jos on pientä nuhaa, joka vaivaa esim. lähinnä ulkoa sisälle tultaessa ja lapsi ei ole erityisen räkäinen ja muita oireita ei ole, voisin hyvinkin mennä.

Jos räkää ei valu solkenaan, niin menisin ja me myös menemme. Jos odottaisin, että kaikki lapsemme olisivat yhtä aikaa terveinä, siis ilman nuhaa ja yskää, liikkuisimme talomme ulkopuolella ainoastaan kesä-elokuussa. Ja niin liikkuvat muutkin, huolimatta av-mammojen parjaamisesta huolimatta. Kun ollaan oikeasti kipeänä (kuumeessa, oksennustaudissa jne.), silloin ollaan kotona ja tarpeeksi pitkään, mutta pieni nuha ei ole syy jäädä kotiin. Ethän voi olla pois töistäkään jos lapsellasi on nuha ilman mitään muita oireita.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat