Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Menisitkö lapsen 1v3kk kanssa perhekahvilaan jos lapsella nuhaa?

Vierailija

Otsikossa se asia tulikin:) Oltais ekaa kertaa menossa ja nyt aloin miettiä että pitäiskö jäädä kotiin ku on nuhainen. Ei ole kuumetta eikä muuta vaivaa. Räkä vaan valuu.

Kommentit (5)

Vierailija

mut tosiaan miettisin että jos on pelkästään nuhaa. Ei kuumetta ei yskää. Eikä ole edes ollutkaan. Mut siis taitaa sekin sit haitata:( harmi ku olin niin odottanut että sinne pääsen lapsen kanssa:(

Vierailija

No jos nenä on aivan tukossa ja tukkoisuus on alkanut juuri ja on vahva epäilys, että tulossa on isompikin tauti, niin en menisi. Jos on pientä nuhaa, joka vaivaa esim. lähinnä ulkoa sisälle tultaessa ja lapsi ei ole erityisen räkäinen ja muita oireita ei ole, voisin hyvinkin mennä.

Vierailija

Jos räkää ei valu solkenaan, niin menisin ja me myös menemme. Jos odottaisin, että kaikki lapsemme olisivat yhtä aikaa terveinä, siis ilman nuhaa ja yskää, liikkuisimme talomme ulkopuolella ainoastaan kesä-elokuussa. Ja niin liikkuvat muutkin, huolimatta av-mammojen parjaamisesta huolimatta. Kun ollaan oikeasti kipeänä (kuumeessa, oksennustaudissa jne.), silloin ollaan kotona ja tarpeeksi pitkään, mutta pieni nuha ei ole syy jäädä kotiin. Ethän voi olla pois töistäkään jos lapsellasi on nuha ilman mitään muita oireita.

Uusimmat

Suosituimmat