Eskarilainen yökouluun?? Koulusta tuli kysely, että haluaako lapsemme yökouluun?

Vierailija

Onko tuollainen yökoulu yleistäkin näin pienillä? Meidän poika ei ole ollut vielä yökylässä kaverillaankaan, joten ei tuntunut halukkaalta jäämään kouluun yöksi..

Kommentit (9)

Vierailija

Meilläkin on tapana ollut keväällä yöeskari. Makuupussi, unikaveri sekä herkkuja mukaan. Eskarin puolesta tilasivat paikallisesta pizzeriasta toiveiden mukaisia "lättyjä" ja katsoivat jonkun lastenleffan, pelasivat pelejä ja muuten vaan pitivät hauskaa. Aamulla haettiin sitten pois klo 10 mennessä.

Vierailija

keväällä. Tyttäreni tykkäsi hirveästi ja vieläkin joskun muistelee asiaa. Olivat saunoneet ja katselleet lastenelokuvan ja herkutelleet ym. Mutta pikkuveljen ollessa samassa eskarissa pari vuotta myöhemmin oli yökoulut lopetettu. Kuulema oli jotain epäselvyyttä työajan korvauksista ja vastuusta tms. Pitivät sen sijaan "iltakoulun" jossa vähän samantapaista toimintaa.

Vierailija

Vähissä olivat tytön aiemman yökyläilyt ennen tuota, mutta meni kuitenkin ja oli tykännyt. Sovittiin että haetaan pois jos siltä tuntuu, mutta olikin ollut hauskaa :)

Eihän se pakollinen ole, enkä lähtisi pakottamaan lasta, mutta älä heti tyrmää kuitenkaan.

Vierailija

että eskarissa järjestetään yöeskari. Se ei ole pakollinen, mutta tarjoaa lapselle elämyksen tutussa seurassa sekä vanhemmille mahdollisen hengähdystauon.

Vierailija

varmaan kiva ja ikimuistoinr kokemus lapsille ja tosiaan tutut ihmiset ympärillä jos ie yökyläislyä ole ennen harrastanut ja tuttu paikkakin

Vierailija

Isompia sisaruksia omaavat lapset osaavat sitä jo oikein kaivata ja odottaa. Meillä oli sovittu etukäteen, että onko lapsi yötä, vai ainoastaan illan mukana ohjelmassa. Eli jos oli arempi lapsi, hänet sai hakea kotiin myöhään illalla, kun muut menivät nukkumaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat