Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ovatko aikaisin liikkeelle lähteneet vauvat usein hoikkia?

Vierailija

Mulla on tämä toinenkin vauva pulska, eikä vieläkään (kohta 8 kk) ryömi. Tuntuu siltä, että kaikilla muilla on liikkuvaiset vauvat siroja ja hoikkia. Onkohan tässä perää, että pulleroilla on hankalampaa?

Kommentit (8)

Vierailija

Tavallaan harmi, kun on tuntunut vauva-aika tosi lyhyeltä.

Tuttavallani on myös kolme hoikkaa lasta, jotka taas myöhään lähteneet liikkeelle, joten en tiedä kuinka paljon tuo ruumiinrakenne lopulta tuohon vaikuttaa.

Vierailija

Eteenpäin jo hieman ryömitään. Ryömitty jo parisen viikkoa sängyssä. Nyt koitin lattialla, kun en voinut uskoa asiaa todeksi ja kyllähän eteenpäin mennään

Vierailija

Ryömivät puolivuotiaina ja lähtivät kävelemään 10 ja 9 kk iässä. Varsinkin tuo kuopus (9 kk kävelijä) on edelleen 1.5-vuotiaana paksu ja muutenkin tosi vankkarakenteinen (n. 86 cm ja 15 kg)Esikoinen on nyt 5 ja on kyllä aika laiha. Vauvan pulleus hävisi parivuotiaana.

Vierailija

Meillä on lapset kaikki olleet hoikkia vauvoja, ja aika eritahtiin lähteneet liikkeelle.KAverilla on tosi iso ja paksu vauveli ( 6kk/12kg) ja lähti konttamaan 6kk iässä.

Vierailija

jotenkin voimakkampi kuin kaksi vanhempaa. Vanhemmat lapset lähti ryömimään noin 7-8kk iässä ja konttasivat noin 9-10kk iässä, kävelemään he lähtivät molemmat aika tarkalleen vuoden vanhoina. Ovat poikia.Tää nuorin, tyttö, kääntyili jo kolmekuisena reippaasti, ja ryömi puolivuotiaana kiivaasti eteenpäin, nousi konttaamaan tasan 7kk iässä ja nyt 9kk kontaa tosi nopeasti, seisoo yhdellä kädellä tukien vakaasti ja kävelee puita pitkin, oletan että 10kk iässä jo kävelee.Pojat oli pulleita, tyttökin oli vielä puolivuotiaana pyöreämasuinen mutta on nyt konttaamisen myötä hoikistunut hurjasti masusta ja reisistä, vain posket on enää pulleat :) Mutta ei siis ollut ryömimään lähtiessään erityisen hoikka. Oli vain tositosi motivoitunut liikkeelle lähtöön!

Uusimmat

Suosituimmat