Vierailija

.

Kommentit (11)

ja "täti" tarjoaa äiteelle siiderin ja tupakkiakin mennään talon nurkalle polttelemaan sillä välin kun se lapsukainen sitä dvd:tä kyylää...

sellainen äiti taas kyselee joka haluaa tietää mitä meidän lapsesta tutkitaan että on mahdollisuus harjoitella tutkittavia asioita kotona jo etukäteen.. ja sekun ei oo tän 4-v neuvolan tarkotus, vaan se että oikeesti katotaan että osaako sun lapsi, ilman viime hetken harjoitteluita jo sellaiset asiat mitkä on sen kehitystasolle kuuluvia juttuja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta käytiin juuri 4 v lääkÄrintarkastuksessa.Lääkäri jututti lasta ja kirjoitti ylös että puhuu hyvin, S-kirjain tarkastetaan ensi vuonna.

Kysyi onko yökuiva - on.

Pituus ja paino mitattiin (105cm ja 16,5kg).Siinäpä se....

Piti lajitella jotain värin perusteella?

Katsoa kuvaa ja sanoa mitkä jutut on hassusti.

Ottaa kiinni ja heittä jotain (palloa?)

Kävellä viivaa pitkin tai hypätä sen yli tms.

Seisoa tai konkata yhdellä jalalla

Piirtää mallista pari kuviota (viiva, rasti, ympyrä)

Tehdä jotain terkan pyynnöstä, hoitaa vauvanukkea muistaakseni (epistä kun meidän poikaa ei vois nuket vähempää kiinnostaa :)

Jotain kielellisiä juttuja. Tukka sukka kukka -kuvat ja sitten piti sanoa että mikä niistä vaikka sukka

Pujottaa helmi jäykkään lankaan

Asumme ulkomailla eika taalla edes ole mitaan 4-v neuvolaa, niin olisi vaan kiva tietaa mita Suomessa pidetaan taitojen yms. kannalta 'normaalina'.

neuvolassa käydään 3½v ikäisenä ja sitten 5 vuotiaana. Ei oo puolta vuotta, kun olin tuossa 3½v neuvolassa, mutta huonosti kyllä enää muistaa, mut yritetään: poika teki palapelin, terkka jutteli pkodista pojan kanssa. Katottiin paino, pituus, pään ympärys, joku rokotus annettiin. Kyseli värejä, itsenäisyyttä (syöminen, pukeminen etc). Puheen kehitystä katottiin, näkö tarkastettiin. Oisko pomppinu yhdellä jalalla? En muista enää. Ois pitäny potkasta palloa, mutta sen kielsin, kun pallo oli sellainen iso, kova muovipallo, ei olisi ollut ikkunat enää ehjät sen jälkeen. Terkka uskoi mua kun sanoin, että osaa potkaista, on tosin umpivasuri...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat