Vierailija

.

Kommentit (13)

sinun ns kunnianhimostasi kärsii koko teidän perhe. sinulla on mies ja 2 lasta, jos jatkat tuohon malliin, olet pian yh, tai luulempa että miehesi vie lapsetkin. unohda sellaiset asiat, jotka oikeasti eivät toteudu!! ja toivottavsti hän lukee tämän ja tajuaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyseessä kun ei enää edes puhuta. :DMutta salaviestini toiselle: Ei hitto, että haluaisin tietää mitä sinulle kuuluu, mutta kun en uskalla kysyä, näin vuosienkaan jälkeen. :(

kuuluisi näin:Tulettko reissuun mukaan? Olis kiva nähdä pitkästä aikaa, ja haluaisin kysyä olitko silloin tosissassi kun tarjosit minulle matkaa...

Että jos kerrot miehelle jo viikon tuttavuuden jälkeen että haluat hänen kanssa naimisiin, niin mies kaikkoa. Miksi jätit edellisen miehen, hänen kanssa sinulla olisi voinut olla jopa tulevaisuus, tämän nykyisen kanssa, enpä usko, lennät taas turvallesi ja sitten alat valittaa kuinka meni poikki tämänkin kanssa.

Ja ala jo helittää urheilun kanssa, ei tässä iässä enää mitään maailmanmestari tasolle päästä enää, se aika meni jo. Hyväksy se äläkä ota sitä urheilua enää niin kuoleman vakavasti.

Äläkä jankkaa!! Älä jankkaa samoja asioita uudestaan ja uudestaan, kertakin riittää.

Yhdelle voisin laittaa, että "istu alas ja mieti, että mikä elämässä on tärkeää, jos et pysähdy voit menettää kaiken tärkeän". Toiselle voisin laittaa "ajattelen sinua".

Olet heikko, et vahva taistelija niinkuin kehuit aina olevasi.Sinä olitkin riippuvainen miehestäsi vaikka sanoit aina että naisen tulee olla suhteessakin itsenäinen. Mitä tapahtui sinulle ja sinun unelmillesi?Mihin sinä muutuit? miksi sinä luovutit?Olen vihainen sinulle ja samalla ikävöin sinua..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat