Vierailija

.

Kommentit (9)

Puolivuotiaan kohdalla aloin jo huolestua ja olin jo aikeissa puhua asiasta neuvolassa kunnes vauva kahta päivää ennen neuvolaa teki käännöksen. Siitä kehitys olikin sitten nopeaa. 8kk konttasi ja 10kk käveli. Tämä toinen aikaisemmin kääntynyt oppi kävelemään paria kuukautta myöhemmin. Eli yksilöllistä on. :-)

Varmaan se virallinen "raja" on tuo 6kk. Tuskin siitäkään heti lähetettä laitetaan mihinkään jos vauva muuten kehittynyt normaalisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta sai jo 5 kk neuvolasta lähetteen fysioterapiaan. Käytiin siellä sitten puoli vuotta 2 x viikossa, vaikkei tytön kehityksessä mitään vikaa ollut (mutta kun kerran oli saatu lähete, niin tilaneetta seurattiin siihen saakka, että tyttö oppi kävelemään). Lähti kävelemään 13-kuisena ja 2 v neuvolassa mainittiin, että tyttö liikkuu paremmin kuin moni 3-vuotias....

Meillä nyt 3,5 kk eikä vielä yritäkään kääntyä. Viihtyy vain selällään ja potkiskelee ja huitoo minkä ehtii..Muakin kiinnostaisi, että milloin pitäisi olla huolissaan, kun ei käänny. Mutta terveeltä tuo vauva vaikuttaa :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat