Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Löytyiskö täältä tietäviä, tai vertaistukea, tai jotain...Aloitin kohta 11kk pojalleni lehmänmaitotuotteiden antamisen viime viikonloppuna. Olen antanut jukurttia, viiliä ja raejuustoa. Nyt lapselle on ilmestynyt punaista "ihottumaa", tai siis sellaisia vähän punoittavia ja vähän hilseileviä läikkiä selkään, jalkoihin, vatsaan... Ja muutama yksittäinen näppylä sinne tänne.

Viime yönä pojalla oli jonkun verran ilmavaivoja, mutta toisaalta hän ei kyllä eilen kakannut, eli rupsut saattoi johtua siitäkin (?).Onko tämä normaalia alkureagointia uuteen tuotteeseen? Vai allergiaa? Jatkanko maitotuotteiden antamista ja seuraan tilannetta? Vai jätänkö ko. tuotteet pois hetkeksi?-Lumia

Kommentit (4)

Jätä vähäksi aikaa pois, ja seuraa helpottavatko "oireet"! Kun vatsa ja iho on rauhoittuneet, aloita vähitellen maitotuotteet, ja katso tuleeko kyseisiä vaivoja enää.Uskoisin että on ihan vaan tottumattomuutta, mutta ainahan se voi olla allergiaakin...ps: kun aloitat taas maitotuotteiden kokeilemisen, ota hylatuotteet. Jos vaivoja tulee vielä uudestaankin, sinuna käyttäisin lääkärissä.-priscilla, (sh)

mutta minä uskoisin, että kyseessä on vain se, että vauva on tottumatomuuden aiheuttama reaktio.Tosin allergiahan voi puhjeta missä vaiheessa hyvänsä, eli jos tuntuu, että "aikuisten" maidon poisjättäminen ei vaikuta tilanteeseen niin minäkin suosittelen pitämään taukoa kaikista maitotuotteista ja sitten kokeilemaan uudestaan "vauva"tuotteilla.Meillä neljästä lapsesta toistaiseksi yhdellä on todettu maitoallergia ja hän ei koskaan ole sietänyt tippaakaan maitotuotteita. (nuorin on viiden päivän ikäinen ja odotan jännityksellä mahtaako kuulua herkkiin vai oireettomiin lapsiini,,,)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jatka vaan vauvajukurttien ja muitten antaminen, eikö oireet tulleet vasta kun aloitte antamaan isojen ihmisten maitoja? Pidä kaksi vkoa vapaata maidosta, jos ei oireet lähde pois, jätä myös "vauva" tuotteet pois!

Kiitos priscilla!

Kokeillaan siis ilman "oikeita" maitotuotteita vähän aikaa. (Viikko? Vai enemmän?)

Pitäisikö jättää pois myös muut "maitotuotteet"? Vauvajukurtti, korvike, velli...?

-Lumia

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat