Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

No huh huh, tuossa "henkinen kasvu-ketjussa" -olisko pitänyt jättää lapset tekemättä??

Vierailija

siis sori nyt vaan, mutta joku perhe lähtenyt vaan hengaamaan goalle lasten kanssa. Ei ehkä olisi pitänyt tehä niitä lapsia jos niille ei osaa antaa kunnon kotia ja kasvatusta. Pyöriä jossain huumeiden seassa muka hippien kanssa.Aivan törkeetä. Ehkä olisi pitänyt matkustaa ennen niitä lapsia? Millaisen mallin tahdotte antaa lapsillenne, että on ok vaan olla, tekemättä mitään?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Jokainen tekee omassa elämässään omat ratkaisut ja jos jollekin se on hengailu Goalla, niin mitä se kellekään kuuluu?En ymmärrä näitä toisten elämän valintoja kritisoivia ihmisiä, joten ensimmäisenä tulee kyllä mieleen kateus, vai miksi muuten vaivaisi päätään ventovieraiden elämällä?

Vierailija

TOSIN: kerros mulle, että mitä se on sulta pois, jos joku vaikka ottaa vuoden sapattivapaata ja polttelee Goalla pilveä? Siis oikeesti?

Vierailija

ja mitä tämä Goalainen kirjoitti?Minä puolestani myönnän olevani hieman kateellinen. Saisinpa mieheni innostumaan vaikka sapattivuodesta jossain, lähtisin heti. Meillä esikoinen aloittaa eskarin ensi syksynä, joten haaveeksi taitaa jäädä :( Ellei sitten yhdessä tuumin vietetä yksi vuosi koulusta poissa..Nauttikaa te olostanne Goalla, Intia on upea maa. Taidan sitäpaitsi tietää perheenne, siskoni asustaa meinaan Goalla :) Pieni on maailma..

Vierailija

Vai ihan minun viestistäni olette aloittaneet oman ketjun.. Hah.

Mistään mitään tietämättä, varmaan edes minun toiseen ketjuun kirjoittamaani viestiäni lukematta kommentoitte "meidän elämäämme Intiassa" :)Tässä vielä viesti minkä kirjoitin tuohon Henkinen kasvu-ketjuun:**Me päätimme lähteä.Kuten tässäkin ketjussa muutama, me olimme kyllästyneitä tähän jatkuvaan rahan perässä juoksemiseen. Möimme pienen omaisuutemme, asunnon ja auton. Nyt olemme asuneet Intiassa kuusi kuukautta. Kierrelty hieman, mutta nyt olemme asettuneet Goaan. Aiomme olla reissussa ainakin pari vuotta, esikoisella alkaisi eskari syksyllä 2011. Nuorempi on vasta puolitoista vuotias, ja kolmas lapsi on haaveissa.Kannattaa miettiä tarkkaan mitä sitä elämältään tahtoo, ja tehdä ratkaisut sen pohjalta.Me ainakin voimme sanoa että elämme unelmiemme elämää**En nyt oikein edes jaksaisi kommentoida tätä, niin typeriä asioita olette kirjoittaneet. Mistä te tiedätte teemmekö reissussa töitä? Voin kertoa että teemme, toinen valmistelee lisäksi graduaan. Oletteko kuulleet sellaisesta asiasta kuin myyntivoitto, kun myyt asuntosi? Heh, mikä yleistys että Goalla pummit viettää huumehöyryistä elämäänsä. On täällä niin paljon muutakin.Mutta juu, me nautimme elämästämme. Taidanpa olla raskaanakin, joten suuria muutoksia tulossa elämään. Suomeen palaamme aikaisintaan kahden vuoden päästä, mutta näitä juttuja lukiessa mietin kyllä tarkkaan tahdonko sinne palata. Sen verran kapeakatseista porukkaa siellä taitaa olla. Onneksi oma ystäväpiirimme on avarakatseista, äitinikin on tulossa lopputalveksi tänne.Hyvää talven jatkoa sinne :)

Vierailija

ja kakaransa. Sosiaaliturvaa on turha sinne vinkua jos ei ole aikomustakaan tehdä jotakin vastikkeellista kotimaassa, esim hakea töitä. Ei työtön saa matkustaa kun 7päivää yhteensä, tai työkkärin rahat menevät katkolle.Menkööt Goan sossuun hakemaan rahaa huumeisiin.

Vierailija

Lapset oppivat kunnioittamaan erilaisuutta ja tuntemaan eri kulttuureita mielestäni myös ns. normiperheissä. En mäkään ymmärrä ihmisiä, jotka nostelevat tukia ja hengaavat jossain Goassa, mutta silti väitän meidän lasten ymmärtävät monikultturisuutta ja suvaitsevaisuutta keskiverto-goassa-hengailijoita enemmän. Vastuuntunnottomuus ei ole rinnastettavissa hyvään kasvatukseen.Esimerkinomaisesti erään perheenisän tarina (ulkomailta): Mies rikastuu jo poikamiesvuosinaan (nyt puhutaan n. 400 miljoonan dollarin omaisuudesta), elää täysillä hengailu-vaihettaan, rakastuu ja perustaa perheen. Nykyään hän on työelämässä melko alhaalla organisaatiossa, mutta omasta halustaan. Ei halua pitkiä työpäiviä, mutta lasten kasvatuksen takia haluaa käydä töissä vaikka taloudellista pakotetta töiden tekemiseen ei ole. Ei halua opettaa lapsiaan tyhjäntoimittajiksi, eikä halua antaa näille mallia kotona notkuvasta rikkaasta iskästä.

Tuota miestä arvostan todella paljon monien muidenkin asioiden takia, mutta nyt on pointtina se, että maailma ei pyöri mikäli kaikki vaan hengaavat kotona/Goassa/missä vaan tekemättä mitään. Varsinkaan sossunrahoilla Goassa oleilu ei ole hyvää kasvatusta.Mutta tämä siis vain minun mielipiteeni.

Vierailija

Lainaus:

siellä tää asia tuli esille, että Suomi oli sosiaaliturvassa EU-maista sijalla 15. Eli sen tarkempia yksityiskohtia en tiedä ja en kiistä, ettenkö voisi olla väärässä=)Lainaus:

Lainaus:

heikompi kuin esim Espanjassa tai Italiassa tai monessa muussa EU-maassa. Mutta eihän tällaista saa sanoa ääneen, muuten olet epäisänmaallinen (hui kauhistus) hippi=)
Miten Espanjan sos.tuva on suomalaista parempi? Täysin ilmainen terveydenhuolto, entä muuta?Ihan uteliaisuudesta kysyn. Mieheni on espanjalainen, ja hänen ystäväpiirissään Espanjassa ihmisillä ei ole varaa perustaa perhettä. Äitiysloma on lyhyt, ei hoitovapaita, kotihidontukia, lapsilisiä. Könttäsumma 1000 euroa syntyvästä lapsesta, that's it. Ei kunnollista julkista päivähoitoa pienille, isovanhempien varassa mennään.Varmaan on sellaista, mitä en tunne. Mutta mun tietämyksellä Espanjan sosiaaliturva on kyllä heikompi kuin Suomen, valista, jos tiedät paremmin.
Jäi mieleen, koska ihmettelin monen maan hyvää sijoitusta. Olisi tosiaan mielenkiintoista nähdä mitä tuohon sosiaaliturvaan on laskettu.

Vierailija

Lainaus:

Elleivät elä paikallisen sossun rahoilla, ei vanhemmilla ole mitään oikeutta viettää joutilasta huumehuuruista elämää ja opettaa sitä myös lapsilleen. Heidän pitäisi luopua Suomen kansalaisuudesta jos kerran tämän yhteiskunnan tarjoamat virikkeet eivät heille kelpaa
... Kun olemme muuttamassa useaksi vuodeksi aasiaan töihin?

Vierailija

Ei kai kukaan saa sossusta rahaa Goalla hengaamiseen! Kyllä kuule tässä taitaa olla vaikkapa sellainen tapaus, että on SÄÄSTETTY rahaa matkaa varten:D katsos kun kaikille se materian kerääminen ei ole se elämän tarkoitusLainaus:

ja kakaransa. Sosiaaliturvaa on turha sinne vinkua jos ei ole aikomustakaan tehdä jotakin vastikkeellista kotimaassa, esim hakea töitä. Ei työtön saa matkustaa kun 7päivää yhteensä, tai työkkärin rahat menevät katkolle.Menkööt Goan sossuun hakemaan rahaa huumeisiin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat