Vierailija

Oletteko tietoisia että sdb:llä saa hyvin vyötäröläskejä pois? Suosittelen.

Kommentit (17)

Täälläkin yks sbd:llä oleva! Suosittelen minäkin, Olo on pirteä ja vyötärö kaventunut jo 5cm, paino pudonnut 4kg ,ja olen ollut tällä 1.1 lähtien!! Syödä saa ei tarvi kaloreita laskea mutta hiilareita vältellä, sis huonoja hiilareita, hyviä saa syödä kuten kasviksia...Ruokavalio on tässä dietissä nimenomaan tehty diabetes, verenpaine ja kolesteroli potilaille, ei siis mikään ihme vouhotus.Minulla diabetes arvot kohoillaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

rakastan ruokaa, en ol ikänä laihduttanut, olen ollut tyytyväinen turpeeseen olomuotooni (168cm, 92-97kg). Huoli omasta ja miehen terveydestä pisti tutustumaan hiilareitten rajottamiseen. A.Heikkilän opuksen diabeteksestä luettuani päätettiin (miehellä insuliinihoitoinen diabetes) kokeilla. Nyt kohta mennyt kolme viikkoa ja oma saldo on -5,3kg (joo nesteitäkin) vyötäröstä n -10cm ja helvetin paljon virkeämpi olo. Pärjään vähemmällä unella, ajatus kulkee paremmin, on helpompi tarttua toimeen, eikä tule enää sellaisia nuupahduksia kesken päivän. Ja tosiaan, ilman nälkää!Että kyllä tätä jaksaa pienten lasten äitikin toteuttaa, kun virtaa saa ihan vaan siitä, ettei lamaa itteään niillä sokereilla.

se tais iolla jotain näitä karppaustyyppisiä juttuja. vai oisko ollut joku lentoemäntädieetin tapanen juttu, jossa ei saa kunsyödä greippiä ja juoda vissyä.vanha juttu, kerro ap jotain uutta, ja JÄRKEVÄÄ mitä jaksaa pienten lasten äiti toteuttaa...

Mä söin esim eilen aamupalaks paistetun kananmunan, välipalaks kinkkua, viipaleita siis, lounaaks tonnikala-fetasalaatin, ison kasan...päivälliseks jauhelihakeiton (ei perunaa..), illalliseks salaattia, pähkinöitä ja juustoa.Sbd:llä saa syödä vähän hiilareita, eli täysjyväriisi ja ruisleipä on sallittuja! Ite olen tällä hetkellä tiukalla "kuurilla", siksi ei leipää tms eilisessä ruoassa.Mulle tässä on vaikeinta se että saan aikaa kyhätä kasvisjuttuja, lasten roikkuessa jaloissa, helpompaa olis keittää makaroonit :) .

mä rakastan ruisleipää, vaaleaa leipää en syö, mutta mitä ihmettä sitä söisi sitten tuon ruisleivän sijaan?? Rakastan myös jotain ihan perusruokia, kuten makaronilaatikkoa, spagettia&jauhelihakastiketta ym, mitä niiden tilalle?? En jaksaisi vaan jotain pihviä tai pelkkää broilerinfilettä syödä jonkun salaatin kera... Konkreettisia vinkkejä, kiitos ;)!

ollut nyt viikon, ja ei ole tosiaan niin turvonnut olo ollenkaan. Ja yllättävää kyllä tämä on jopa helppoa, kumman vähän olen kaivannut mitään viljatuotteita (ruisleipää lukuunottamatta).

Ja tästä on kyllä tarkoitus tulla elämäntapa, miksi pilata terveys turhilla sokereilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat