Vierailija

- nukuin 8:aan asti kun väsytti ja lapset ei herättänyt aiemmin

- en mennyt ulos lasten kanssa aamupäivällä kun vajaa 3v kiukutteli niin paljon ja väsytti ja kello oli jo paljon eikä huvittanut, eikä huvita nytkään

- vajaa 3v kattoi videoita ja minä torkuin vauvan kanssa

- lounaaksi vajaa 3v sai einespizzaa

- jaa, varmaan seuraavaksi laitan taas videon tuolle 3v:lle jos se pyytää kunhan saa noi rusinansa syötyä, jos sitten jaksaisin EDES laittaa pyykkiä koneeseen ja tiskata...

Siis mä en oo ´mitään järkevää saanut aikaan tänään, inhoon tämmösiä päiviä... karseen väsynyt olo. + mä vihaan talvea.No, onneksi joka päivä ei oo tämmöstä. Sais joskus vauvan nukkumaan ennen 24:00 että ehtis itekin nukkua.

Sivut

Kommentit (48)

2 yötä olen ollut töissä, ensiyö kun nukutaan, huomenna on täyttä tuskaa että jaksan ees ruuan tehä. Ihanaa että meitä luusereita on enemmän!

En jaksa lähteä lasten kanssa ulos... jaksoin kyllä viedä esikoisen kerhoon ja hakeakin. Ja oonhan mä pessyt pari koneellista pyykkiä. Ja ajattelin vielä leipoa kasviskeiton kaveriksi sämpylöitä... jos mä saan sillä anteeksi sen, että ulkoilut jäi tältäpäivää. Ja tässä ollaan vielä raskaana, laskettu meni jo viikko sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaan kysyn vilpittömästi että tehoaako se että huudat 1-vuotiaalle tuosta pesukoneen sammuttamisesta? Meidän 1-vuotias nimittäin alkaa aina nauraa kun huudan sille kun se tekee jotain kiellettyä. Kohta revin itseltäni hiukset päästä kun poika ei tottele mitään. Kuuluuko ton ikäisen edes totella?Luuseri olen minäkin:

* Ei olla ulkoiltu (minua väsytti)

* Lounaaksi edellispäiväistä ruokaa josta poika ei tykkää -> ei syönyt mitään lounaaksi

* Itse olen ollut vaan koneella kun poika leikkii yksikseen/nukkuu päiväunia, vaikka pitäisi siivota ja silittää vaatteita ja pestä pyykkiä ja ties mitä

* Pistin pojan vähän myöhemmin päiväunille jotta nukkuisi siihen asti kunnes mies tulee töistä, en vaan JAKSA nyt keksiä pojalle tekemistä ja aktiviteettejaOon samaa mieltä sen kanssa joka kirjoitti että tammi-helmikuu on pahinta aikaa!!!!

meillä ei ole lattioita siivottu 2 kuukauteen,joulusiivouskin oli sitä että vein roskat ja keräsin lattioilla ja pöydillä lojuvat sanomalehdet muovikassiin.Usein syödään valmisruokaa

Lapsi katsoo illat videoita, minä olen koneella

Olen masentunut

Lainaus:

* me ei todellakaan ulkoilla tänään sekuntiakaan

* oon nukkunu oikeastaan koko päivän tossa sohvalla

* lapsi on katsonut disney channelia ja jatkaa sitä luultavammin koko päivän

* nyt laitoin vasta lounasruoan kiehumaan

* lounaaksi meillä on riisipuuroa, koska

* mä en jaksa lähteä kauppaanMä en oo luuseriäiti, koska mä lopetin tänä aamuna seitsemän yön työputken ja "vähän" väsyttää. Jos kotiäiti ei viitsi edes ulkoilla lapsen kanssa, olisi ehkä kannattanut miettiä sitä lapsen tekoa muutaman kerran.

että mitä kotiäidit teki ennen nettiä...Silloin kun olin vielä kotona lapsen kanssa, niin vaikka netti olikin, ei sen luokse ollut asiaa hetkeksikään. Vauva huusi ja vinkui joka hetki, syömäänkään en kerennyt. Huusholli oli täysin räjähdys, kun eihän itkevää vauvaa saa jättää yksin... Onneksi olin niin masentunut ja väsynyt, ettei pyykkiäkään tarvinnut pestä, kun en mihinkään jaksanut lähteä :D

Luojan kiitos ne pikkulapsi-ajat ovat takana, ei sitä olisi useampia vuosia jaksanutkaan olla kotona... Kokoaikaista äitinä (lue:orjana) olemista.

- Emme ole ulkoilleet ollenkaan tänään

- En ole siivonnut kunnolla, tiski- ja pyykkikoneen olen käyttänyt ja pedit pedannut

- En ole leikkinyt 5-vuotiaan kanssa tänään juurikaan, yhden muistipelin pelasimme

- Olen istunut koneella pääosin ja katsellut digiboxilta kaikkea turhaaja sama juttu meillä, mies tulee pian töistä ja ihmettelee, että kuinka olen tämän päivän jaksanut ;) No myöhemmin tänään odottaa sitten kaupassa käynti- ja ruoanlaitto-rumba.

- annoin 5v:n nukkua klo 11 asti vaikka tiedänkin,että se tietää sitä,että illalla menee nukkuun myöhempään (kotihoidossa)- makoilimme sitten pojan kanssa ja "luimme" vanhaa lelulehteä noin 1h vielä sängyssä,välillä kävimme vaan pissalla ja pesemässä hampaat :)- annoin "aamupalaksi" (heh heh) eilistä ruokaa (lihapullat + perunamuussi) ja kun teen kohta ruokaa niin teen varmaankin pastaa ja jauhelihakastiketta,en jaksa muuta :)- emme ulkoile tänään (mulla on supistellut koko eilispäivän kun puuhailtiin liikaa ja tänään on kunnon lepopäivä)- illalla kun mies tulee töistä joutuu kyllä laittaan pyykkikoneen pyöriin yms koska mä en lääkärin kehotuksesta periaatteessa sais tehdä noita,en koe asiasta huonoa omaa tuntoa vaan löhöän tässä sohvalla ja poika rakentaa racers-legoja lattialla

Aika moni on jättänyt ulkoilut väliin!? Siis meillä se ei kannata, kostautuu... esikoinen on niin vilkas, että riehuu sitten sisällä eikä ainakaan päiväunille käy (ei aina kyllä nuku muutenkaan). Mutta on kyllä tylsistynyt, jos vaan ollaan sisällä. Lapset ovat toki erilaisia.En koskaan herää ennen kuin lapset heräävät, ellei ole mitään syytä. Siis nukun kyllä ihan hyvällä omatunnolla vaikka yhdeksään (harvinaista). Meillä heräillään yöllä, ja kaikki uni mitä ehtii saada, on tarpeen. Uni on nro 1, pitää nukkua aina kun voi.Mun luuserius... esikoinen katsoo dvd:tä ja äiti viettää hetken omaa aikaa. Pyykit unohtui laittaa koneeseen aamulla... eikä ollut eka kerta tällä viikolla. Vuori vaan kasvaa!!

Eikö teidän lapset pompi seinille jos kattoo telkkaria koko päivän? Siis- meilläkin katsottaisiin välillä luuseripäivinä enemmän telkkua mutta lapset "kostaa" sen kyllä saamalla hillittömät hepulit???

Lainaus:

* me ei todellakaan ulkoilla tänään sekuntiakaan

* oon nukkunu oikeastaan koko päivän tossa sohvalla

* lapsi on katsonut disney channelia ja jatkaa sitä luultavammin koko päivän

* nyt laitoin vasta lounasruoan kiehumaan

* lounaaksi meillä on riisipuuroa, koska

* mä en jaksa lähteä kauppaanMä en oo luuseriäiti, koska mä lopetin tänä aamuna seitsemän yön työputken ja "vähän" väsyttää. Jos kotiäiti ei viitsi edes ulkoilla lapsen kanssa, olisi ehkä kannattanut miettiä sitä lapsen tekoa muutaman kerran.

Minä olen tänään pessyt neljä koneellista pyykkiä, viikannut edelliset neljä koneelista pyykkiä ja laittanut ne vaatekaappiin, tehnyt lounaaksi perunoita ja tomaattijauhelihakastikkeen ja tarjoillut sen salaatin kera kolmelle lapselle, täyttänyt ja tuhjäntynyt astianpesukoneen, vaihtanut lastenhuoneen järjestystä ja siivonnut yläkerran.Kaikesta tästä huolimatta tunnen itseni luuseriäidiksi, sillä olen huutanut 1-vuotiaalle, kun hän kolmannen kerran sammutti pesukoneen ja jouduin aloittamaan ohjelman jälleen kerran alusta (pesukoneen lapsilukko on siitä lapsiystävällinen, että antaa sammuttaa koneen, eikä osaa jatkaa siitä mihin jäi), olen itse kiroillut ja pistänyt 5-vuotiaan jäähypenkille hänen kiroiltuaan, laittanut lapsille dvd:n pyörimään, että saisin tehdä jotain edes hetken rauhassa, antanut lapselle väärään aikaan lääkettä (myrkytystietokeskus armahti onneksi), tuskastunut 2-vuotiaaseen, joka taas kerran pissasi housuunsa, kun ei dvd:n katsomiselta voinut mennä vessaan ajoissa (mitäs laitoin sen pyörimään) ja kaikkea muuta. Ja tämä kaikki yhden aamupäivän aikana.Sitten mies tulee töistä kotiin ja ihmettelee, etten ole saanut mitään aikaiseksi koko päivänä, kun istun taas vain koneella netissä...

Tuntuivat niin tutulta!Nyt voisinkin ryhdistäytyä ja laittaa pyykkejä koneeseen. Vauva on nukkunut nyt jo neljä tuntia... Itsellekin tulee väsy. Kun se herää, niin taidamme mennä köllimään sänkyyn, kun mies tulee myöhemmin. Tullessaan hakee kotipizzaa, niin ei tartte mitään laittaakaan..Mitä äidit kotona teki silloin kun ei ollut nettiä?

Soittelivat lankapuhelimillaan muille?

tänään olen kyllä siivonnut kämpän (naapureiden iloksi aloitin imuroinnin klo 8 aamulla), lapset meillä heräsivät 6-7 välillä. Ja pesukonekin on pyörittänyt pyykit, mutta en ole vielä toimertunut laittamaan narulle niitä.

Minäkään en ole tänään ulkoillut, mutta me harvemmin ulkoillaan aamulla näin torstaisin kun on "kotipäivä", ei siis ei mitään kerhoja tai harrastuksia. Kyllä me ulos mennään, kunhan tuo kuopus on sen verran väsy, että ottaa ne iltapäivänokoset, silloin lenkitetään perheen koira. Mikähän sääntö se on, että kotiäidin pitää ulkoilla aina aamupäivisin lasten kanssa?Nyt juon kahvia ja notkun koneella, lapset leikkivät keskenään. Olen kyllä erehtynyt itsekin leikkimään tänään, mutta sitä ennen makasin olkkarin lattialla kun väsytti lounaan jälkeen niin pirusti. Lapset siinä sitten hyörivät ympärillä ja välillä päälläkin.Ja sinä joka arvostelit kotiäitejä ja kehuit olleesi yön töissä ja nyt nukkuvasi sohvalla, niin sinähän se vasta luuseri olet. Eiköhän pitäisi järjestää lapsille hoitaja silloin kun itse olet ollut töissä yön. Itse en ainakaan voisi nukkua jos lapset ovat hereillä. Olisi sinunkin kannattanut miettiä lasten hankintaa, jos kerran teet yöt töitä ja sitten et jaksa olla päivisin lasten kanssa.Ei vaan, kyllä se niin on, että ei sitä joka päivä voi eikä tarvitse pingottaa. Itse ainakin otan rennommin jos siltä tuntuu. Lapsetkin voivat silloin paremmin, kun äiti ei ole ihan loppuun palanut.

pahaa oo kuin einespitsa ja videot jos monta tuntia oot näyttänyt. Mie oon vauvan kans kotona, enkä juuri koskaan ainakaan siivoa enkä pese pyykkiä. Jos vauva nukkuu, niin nukun ittekin tai luen kirjoja tai surfaan netissä. Illalla sitten raivoan ukolle että voisit sieki joskus siivota

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat