Seuraa 

Poika siis aloitti syksyllä koulun. ehkä olen ollut liian huolehtivainen emo, mutta ongelmaksi on tullut repun, tavaroiden, vaatteiden vieminen kouluun ja huolehtiminen niistä. ei jaksais kantaa reppua, ei muista mihin on laittanut hanskat kun haen hänet. puolet tavaroista on varmaan koululla jossain laatikossa, samoin vaatteita. olen yrittänyt lahjoa, kiristää, uhkailla, puhua. ei auta, ei kiinnosta. miten saisin hänet tuntemaan vastuuta omista tavaroistaan ? asia on oikeastaan mennyt niin pitkälle että hän menee kouluun parittomissa hanskoissa koska kieltäydyn ostamasta uusia. lapsellista vai kuinka ?

Kommentit (2)

hanskat siellä ja housut täällä kynät kumit yms . hohhoijaa.

Nyt testissä tällainen , jos tavarat ei ole messissä kaikki kun tulee koulurakennuksesta ulos ( ja sieltäkin viivyttelemättä, ennen saattoi jäädä naulakoille leikkimään )

NIIN äidin kanssa käsikynkkää palataan hakemaan tavarat , nyt toiminut jo kaksi viikkoa JES ;)

Yksi tytöistämme, nyt 11-vuotias, on ollut aina samanlainen. Aina ja kaikki hukasssa, hyvä ettei itse lapsikin. Hän ei yksinkertaisesti hahmota ympärillään olevia tavaroita eikä aina siis edes itseäänkään.

Mikään huutaminen tai moittiminen ei auta. Kun on puusilmä niin on. Järki kyllä luistaa hyvin, mutta arjenhallinta on totaalisen hukassa.

Myös mieheni kuuluu tähän samaan lahkoon. Joka aamu on hukassa kalsarit ja sukat, paita ja housut. Vaikka henkariin laittaisi roikkumaan sängyn yläpuolelle, niin hukkaa hän ne kuitenkin. Samoin kaikki työkalut, asiapaperit, pankkikortit, jne. Aina ihan kaikki ihan hukassa.

Mutta järki toimii monessa suhteessa keskimääräistä paremmin. Kielitaito (puhuu 5 kieltä, ymmärtää 7) on vertaansa vailla, käsistään on hyvä talon puuseppä ja sydän on todella paikallaan.

Välillä itken ja välillä nauran näitä meidän älykköjä. Isä ja tytär saattavat pohtia tunnin verran viivasuoran ja vatupassisuoran eroa housut kintuissa. Kumpikaan ei edes huomaa. että kengät on jäänyt ulos tai vyöt auki. He kun tuumailevat, niin eivät muistaisi edes syödä, ellen huomauttaisi asiasta.

Ei yhteen päähän mahdu kaikki asiat, puolustautuu iki-ihana mieheni. Hän on selittänyt, että suuria asioita ajatellessa pienempiä ei edes huomaa.

Näin se vain taitaa olla. Ei sitä vastaan voi paljolti pyristelläkään, kun mikään ei auta. Joten voimia sinullekin, todennäköisesti hyvin älykkään pojan äiti :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat