Vanhuuseläkkeen ikärajoja pitäisi nostaa?

Vierailija

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901228960259_uu.shtmlOnko meidän elämämme nykyään pelkkää työntekoa? töitä pitäisi jaksaa tehdä 70 vuotiaaksi ja sen jälkeen alkaa jo tulemaan vaivaa jos jonkinlaista ja kuolee ja riutuu pois. Senkö takia me täällä elämme, että saamme rääkätä itseämme työllä koko ikämme? En halua käyttää valtaosaa elämästäni työntekoon!

Kommentit (8)

Vierailija

kun työnantaja olettaa että työ on ainut elämämme sisältö. Pitäisi rynnätä vapaaltakin töihin, jos joku on sairastunut ja olla vielä jotenkin nöyrän kiitollinen pienestä ylimääräisestä korvauksesta, jonka saa kun uhraa vapaa-aikansa. Mutta kun kotona on lapsia, haluaisi olla läsnä heidän elämässä, olla jakamassa murheita, suuria ja pieniä. Välillä oikein huomaan kun lapset ovat liukuneet henkisesti kauemmas, kun on ollut paljon työtä ja on stressaantunut. Työelämä vie kaikki mehut, se on selvä. Hoitoalalla olen.

Vierailija

Pitäisi kiinnittää enemmän huomiota että ihmiset jaksaisivat ja viihtyisivät työssään edes siihen 63-vuotiaaksi asti.Meillä myös syrjäytyy vuosittain tuhansia nuoria (erityisesti miehiä) jotka eivät koskaan tule olemaan työelämässä. Heidän lukumääräänsä voidaan halutessaan vaikuttaa.

Vierailija

Nytkin taas siivotaan kaikki yli 57-vuotiaat eläkeputkeen ja ylipäätään harvassa on ne, jotka ovat tyylillä saaneet eläkkeelle lähteä, kun silti tuntuu. Lähes kaikilla on jonkin asteinen ajolähtö tullut. Millä ihmeellä ihmiset jatkaisi töissä, jos kukaan ei halua enää pitää? Vai onko tässä takana eläkkeiden leikkaus, jotta yhä useammalla ja useamman vuoden jäisi eläkevuodet vajaaksi, niin voisi maksaa vähemmän?

Vierailija

pitäisi kiinnittää enemmän huomiota siihen, että nuoret saataisiin paremmin kiinni työelämään. Luusereita ja kortistoissa roikkujia on jo tarpeeksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat