Vierailija

joka kertoo olevansa lastensuojelunasiakas?En tarkoita huostaanottoa vaan sitä että perheen tekemisiä seurataan ja autetaan tarvittaessa.

Kommentit (6)

riippuu siitä, kuka hän on ja miksi hän minulle kertoo.jos joku ihan tuntematon tulee kertomaan niin ajattelen että varmaan joku mielenterveysongelma. Jos joku tuttu kertoo, ajattelen että vai niin. jos joku läheinen kertoo niin ajattelen, että mitähän minä voisin tehdä auttaakseni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

me ollaan ihan tavallinen tai vähän tavallista parempi perhe, jolla on sisäiset suhteet ja ulkoiset puitteet kunnossa eli rakastetaan toisiamme, ollaan rehellisiä ihmisiä, ei tapella eikä olla hulluja tai väkivaltaisia tai alkoholisteja ja ollaan töissä, hyvin koulutettuja eikä ole taloushuolia ja lähisukuunkin on suhteen kunnossa, vaikka nyt onkin niin, että työssäkäyvinä mummot ja vaaritkaan ei voi auttaa latenhoidossa. Mutta silti meillä on lapsi, jonka kanssa olisimme pari vuotta sitten ihan hyvin voineet päätyä lastensuojelun asiakkaiksi ja joskus vieläkin käy mielessä, että joku tukiperhe tms olisi varmaan tarpeen. Lapsella on neurologinen vamma, joka tekee hänestä parhaimmillaan superälykkään ja ihanan, hirveimmillään toiseen maailmaan jumittuneen väkivaltaisen riiviön.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat