Vierailija

Asentaa mm. Ikean keittiöitä jne. Onko luotettava ja hyvä? Suhteellisen edullinen ainakin tuntuisi olevan.

Kommentit (5)

Kolme kertaa.Kahdella ekalla kerralla olivat todella hyvät ja ripeät miehet.

Kokosivat myös kertaalleen puretun ison vaatekaapiston, josta epäilin, että kukahan sitä kasaan saa. Olivat todella ammattitaitoisia.Kolmannella kerralla oli mies, joka oli hyvin ystävällinen mutta mokasi niin pahasti, että joutui hakemaan kesken päivän Ikean varastosta uusia osia. Asensi mm. kaapiston sivuseinät väärin päin. Parin tunnin keikkaan meni koko päivä. Laskutus oli tietenkin niin kuin pitikin olla mutta itselläni meni kotona sitten koko päivä, aamusta iltaan. Muistaakseni mies lähti meiltä vasta iltakahdeksean maissa. Oli kyllä mieskin pahoillaan mokailuistaan. Luulisin, ettei enää ole Kokodiilillä. Ei tuntunut olevan hänen alaansa.Luotan silti edelleenkin Kokodiiliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asensivat meille Ikean keittiön viime keväänä. Asiallista, nopeaa ja ammattitaitoista touhua tuntui olevan. Eivät menneet siitä missä aita on matalin, vaan tekivät tosiaan hyvää työtä. Voin suositella.

Vierailija

Kait työnjälki oli ihan hyvää, jos asentaja nyt jotain teki sen jälkeen kun työstä huomautettiin.

Suosittelen kuitenkin ottaamaan ihan joka sanan kirjallisena ja allekirjoitettuna, mitä on puhuttu ja sovittu. Heillä jutut muuttuvat matkan varrella totuudesta kauas mitä on puhuttu tai ei ole puhuttu.

En ole koskaan törmännyt tuommoiseen palveluun, olipa opetus.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat