Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oli joku tarjous, että saa soittaa vuoden ilmaiseksi joudenkin tiettyjen operaattoreiden numeroihin.

Oma liittymäni säilyy ennallaan, mutta tulee uusi kortti ja ilmaisia puheluita.Nyt alkoi mietityttämään, kun annoin sille suomea ulkomaan aksentilla puhuvalle soittajalle myös henkilötunnukseni.Onko joku muukin saanut näitä puheluita vai oliko tämä joku huijari?Joitakin vuosia aikaisemmin, kun dna:lta soitettiin minulle ja tarjottiin edullisempaa liittymää niin ei siinä tarvinnut uutta korttia mistään postista hakea vaan tekivät muutoksen minun vanhalle kortille.

Kommentit (8)

että mikään operaattori ei anna ilmaisia puheluita toisen operaattorin liittymiin! Muutenkin nää ilmaiset puheajat on nykyään tasoa 5 euroa kuukaudessa tietyn ajan.Hyvä nyrkkisääntö on, että jos joku tarjous kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on myös sitä. Älkää ikinä antako puhelinmyyjille henkilötunnuksianne!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tais olla huijari. Menee nyt sinun nimissä avaamaan liittymän tai vastaavaa...Ei sit hälytyskellot soineet kun sos. turvatunnusta kysyivät?

MULLE SOITTI MYÖS. JUST soitin dnalle ja pro dnalle enkä ollut tilannut mitään! annoin myös henkilötunnukseni!! mitä nyt pitäis tehdä!!!!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat