Seuraa 

Onko kenelläkään tietoa missä saisi hienot yksivuotiskuvat Tampereella? Saisi olla jotain persoonallisempaa kuin samettihousut päällä rottinkituolissa..Paljonko maksoi ja kuinka paljon etukäteen piti varata?

Kommentit (3)

Itse käytin 1v kuvassa täällä: http://www.studioamanda.fi/?adwords=valokuvaamo

tosin oli aika "peruskuvia", joissa vanhoja esineitä rekvisiittana, vaikka hienoja tulikin.Mutta tästä olen kuullut suositteluja, etenkin jos haluaa hieman erilaisia kuvia, mm. kuvankäsittelyä, käy katsoo galleriasta lapsikuvat : http://www.studiokarling.com/

Hinnoista en tiedä, eikä lue nettisivuillakaan, eiköhän ne puhelimitse selviä.Miia Marjamäkeä suositteli joskus joku myös, tässä heidän nettisivut:

http://www.studioklik.fi/index.html

Kuvakabinetti Näsilinnankadulla ei ole suurin mutta mielestäni paras studio, jossa herttainen Inkeri saa lapsista taatusti parasta irti. Ja mielellään ehdottaa muutakin kuin rottinkituolissa maalaisreleet päällä nalle sylissä -linjaa! Olen käynyt siellä itse teini-ikäisestä ja myös vauvan kanssa ja aina jää hyvä mieli!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me käytiin esikoisen kanssa Studio Amandassa ja kuvat ihan jees. Nuoremman kanssa käytiin Studio Karlingissa ja tykättiin ihan tosi paljon!Ei todellakaan halvimmasta päästä mutta toisaalta räpsi toistasataa kuvaa ja suurin osa oli onnistuneita. "Fantasia-kuvista" tulee lisää hintaa, me ei niitä otettu. Hinnat selviää kysymällä, minäkään en niitä muista.Taidettiin varata 1-2kk etukäteen, riippuu niin paljon onko hää- tms. sesonki ja haluaako kuvauksen viikonlopulle vai arkipäivälle.Kannattaa miettiä vähän itse mitä haluaa, jotta voi valokuvaajalle kertoa. Muutenhan valokuvaaja ottaa niitä kuvia mistä tykkää / luulee toisten tykkäävän.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat