Vierailija

viikko takaperin 3 vuotiaalla nousi kuume ja oli nuhainen / yskänen. Sitä kesti noin pari kolme päivää. Sitten oli 3-4 päivää ettei ollut kuumetta mutta edelleen oli nuhainen ja välillä yski. Nyt eilen taas nousi kuume ja tänään oli 38.8, kysyin onko korva kipeä niin ei. Välillä sanoo et pää on kipee.

Mitä voi olla? Aloitti tarhassa 2 viikkoa sitten ja heti alko näin meidän tarha.

Pitäskö viedä lääkäriin vai seurailla vaan kotona?

Kommentit (4)

Reilun viikon jo kestänyt. Räkäisyys ja kuumeet vaihtelee, nyt on taas kuumetta. Itsellänikin oli kuumetta viime viikolla, joka kesti viikon. Työterveyshoitaja sanoi, että nyt on liikkeellä tosi pitkäkestoista flunssaa.

koska meilläkin saattaa olla vaan huonoa tuuria, poika kumminkin syö ja välillä innostuu leikkimäänkin kun on tarpeeksi jo maannut.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näin meillä, 2-vuotias tarhalainen kovassa yskässä muutaman päivän, ei lämpöä.

Koska yskä sen verran kovaa ja syöminen ei maistu, niin lääkäriin. Keuhkoputken tulehdus ja kuuri plus yskänlääkettä. Lääkkeen aloittamisen jälkeen tuli lämpöä, joka kesti 4 päivää. Taas lääkäriin, sillä lapsi ei halunut syögä juuri mitään. Lääkärin mielestä ei korvissa eikä keuhkoissa vikaa - se vaaan kestää,Toissapäivänä ei enää lämpöä, ei halua syödä, ei tarpeeksi varmaan juonutkaan, mutta seurailtiin juomista. Eilen ei lämpoä ja vähän maistui jo syöminenkin...Tänään piti mennä päiväkotiin koska jo kaksi kuumeetonta päivää, mutta yöllä 39,5 kuume ja aamulla lääkäriin. Kuulema vain huonoa tuuria että on tullut perään virustauti, ei korvissa vikaa. Tulehdusarvot nousseet ja kuuri. Katsotaan nyt sitten...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat